Jamajčanska reggae zvijezda u novom hitu Brain Holidaysa

Jamajčanska reggae zvijezda u novom hitu Brain Holidaysa
Screenshot: YouTube

AMBASADORI ljubavi i pozitivnih vibracija Brain Holidays predstavljaju novi singl Petar Pan nastao u suradnji s poznatom jamajčanskom pjevačicom Italee Watson. Slatka, romantična strana života svima nam je poveznica s podrškom i partnerstvom, a Petar Pan nam ocrtava upravo taj bezbrižni svijet.

Spot donosi prekrasne lokacije Jamajke i prenosi dio nezaboravnog otočkog iskustva dijela ekipe Holidaysa koji su povodom 20. obljetnice glazbenog djelovanja u Tuff Gong studiju snimili novi album. Petar Pan nam stiže nakon singla Kuća puna ritma kojim su feel good vibracije raširili po regiji. 

Snimati u studiju legendarnog Boba Marleyja Holidaysima je bio dream come true i definitivno jedan od najboljih načina za obilježiti dvadeset godina postojanja.

Frontman i osnivač Brain Holidaysa Marko Gaćina o nastanku singla kaže: “Ova pjesma bila nam je jedan od favorita s albuma, kad nam je Italee došla u studio na snimanje, dogodila se totalna magija. Nadam se da će ljudi dio te magije prepoznati u ovoj pjesmi.”

Italee Watson je rođena u Kingstonu na Jamajci, od ranog djetinjstva ova talentirana pjevačica, model, pjesnikinja, producentica i aktivistica stvara vlastite impresivne pjesme. Gostovala je na Shaggyjevom multiplatinastom albumu "Hot Shot" pod aliasom Rude te se pod istim imenom pojavljuje na soundtracku hit filma "Show Time" u kojem glavne uloge nose Eddie Murphy i Robert De Niro. Također ima vlastitu produkcijsku kuću koja je surađivala s popularnim dancehall izvođačima poput Seana Paula, Beenieja Mana, Elephant Mana, Red Rata, Sizzle… Tijekom svoje dugogodišnje karijere ostvarivala je suradnje s etabliranim izvođačima poput Tonyja Kanala (No Doubt), Dereka Bramblea, Davea Stewarta, UB4O, Jeffa Bova, Davea Kellyja, Boba Livingstona i Slyja Dunbara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara