James Woods napustio četiri desetljeća mlađu djevojku

JAMES WOODS, 59-godišnji karakterni glumac, čije je lice posljednjih četvrt stoljeća jedno od najprepoznatljivijih lica u holivudskim filmovima, oduvijek je važio za svojevrsnu crnu ovcu u Hollywoodu.

Ne samo što je stalno izjavljivao kako iz dna duše prezire Hollywood i tamošnji način života, nego je mnoge svoje kolege šokirao vatrenom podrškom Georgeu W. Bushu i njegovoj politici.

Međutim, malo što je tako uzburkalo duhove kao Woodsova veza s kolegicom Ashley Madison, kojoj je nedavno uredio da s njim nastupi u popularnoj TV-seriji "Entourage".

Takva nepotistička praksa je sasvim uobičajena u Hollywoodu, ali mnoge obrve su se podigle kada se ispostavilo da je Allison na ovaj svijet došla u lipnju 1986, što Woodsa čini dovoljno starim da joj bude djed.

Woods se uglavnom nije obazirao zle jezike koji su smišljali što pogrdnije nazive da opišu njegovu romansu. Međutim, tome je, kako navodi "New York Daily News", nedavno došao kraj.

Scott Sadler, Woodsov prijatelj, tvrdi da je sam glumac došao do zaključka kako veza s Madisonovom nema budućnosti. Povod je bio pogreb Woodsovog brata Michaela 31. srpnja ove godine.

Dok je Woods za vrijeme pogreba ridao shrvan bolom, njegova djevojka je na pogreb došla odjevena u mini-suknju te je, prema navodima svjedoka, za vrijeme ceremonije "pušila kao Turčin".

Woods je, navodi Sadler, bio u tako lošem stanju da mu se povisio tlak te je morao kraće vrijeme provesti u bolnici. Nakon što je izašao, "vidio je svjetlo" i navodno shvatio da nema što tražiti u društvu razmaženog balavog derišta.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara