Jana Kerekeša s pozornice Špancirfesta odvela hitna

Jana Kerekeša s pozornice Špancirfesta odvela hitna
Foto: Instagram

TIJEKOM nastupa na Špancirfestu Jan Kerekeš ozlijedio je ligamente u peti, no unatoč velikim bolovima koje je trpio koncert je odradio do samoga kraja, a s pozornice ga je odvela hitna pomoć.

30-godišnji glumac i frontmen varaždinskog heavy metal banda Cold Snap na Facebooku je objasnio što se dogodilo. "Znaš da si odradio dobar koncert kad te Hitna pomoć vozi s pozornice! Na drugoj pjesmi su mi pukli ligamenti u peti, svirali smo 22 pjesme. Čak smo početak Silent Killera svirali dva puta, jer sam od bolova zaboravio pjevati. Nemojte mi zamjeriti na tome", napisao je Kerekeš te zahvalio svima i zaključio sa "Stay fucking metal".

Za svoj pravi mali podvig dobio je brojne čestitke i pohvale, no neki su se odmah zabrinuli da će zbog ozljede biti otkazana predstava Očeš nečeš, doktor u kojoj glumi, no on je na Instagramu dao do znanja kako će se sve predstave održati po planu. "Hvala vam svima na podršci. Vidimo se večeras na predstavi i sutra i na sljedeće 23 predstave u 20 dana. Izvedbe će biti malo drugačije, ali otkazivanje ne dolazi u obzir. Pusa svima", napisao je na Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara