Janica Kostelić: Moramo biti lijepe za muškarce

Tekst: P.R.
Foto: Goran Perešin / Index

OSIM novih kolekcija, na Cro A Porteru smo vidjeli i mnoge slavne goste i kolege dizajnera, modne stručnjake, ali i osobe iz javnog života koje uživaju pogledati dobru reviju i škicnuti nadolazeće trendove. 

"Dobro je da su ukusi različiti i da se o njima ne raspravlja"

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić stigla je u društvu mlađe kolegice Ane Jelušić i djevojke svoga brata Elin Arnarsdottir. "Kao i svaku ženu, zanima me sve što ima veze s modom. Mi se trudimo biti lijepe za sebe, ali i moramo biti lijepe za muškarce. Možemo se sami sebi svidjeti, biti si najljepši na svijetu, ali ako nemamo nekoga kraj sebe tko nas voli...", smatra Janica. "Dobro je što su ukusi različiti i o njima se ne bi trebalo raspravljati. Makar je ljudima glavna tema kako tko izgleda, što je odjenuo ili je li debeo ili mršav", dodala je Janica.

Nismo je pitali gdje joj je dečko Daniel Haimerle, a da o svom privatnom životu ne voli govoriti, rekla nam je i sama. "Ne smeta mi ovakva medijska pozornost. Znala sam da će večeras ovdje biti novinara i sve je dobro dok god me ne pitaju o privatnom životu", rekla je Janica.

"Nema antagonizma između CAP-a i Fashion.hr"

Ivica Skoko i Ivana Bilandžija Billy stigli su na reviju iz "protivničkog tabora". Osim što su pohvalili organizaciju i priznali kako su stigli ponajprije zbog revije Luke Grubišića, još su jednom komentirali navodni antagonizam između Cro A Portera i Fashion.hr, rekavši kako takvo što ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli smo najviše zbog Luke i moram priznati da sam fasciniran kako je sve ovo  Viktor napravio", rekao je Ivica. "Svi su bili skeptični prema ovom mjestu, ali ja ni u jednom trenutku nisam pomislio da bi to bilo loše. Baš sam Billy rekao da ne mogu vjerovati kolika je pista i koliko to sve skupa dobro izgleda. Volio bih jednog dana vidjeti i svoje modele na ovakvoj pisti", rekao je Skoko.

"Fashion.hr i Cro A Porter su jako veliki prijatelji, a mi smo došli ovdje podržati određene dizajnere. Dizajneri se odlično slažu i međusobno se podržavaju, a to što se organizatori trude koji će biti bolji i napraviti bolji posao, to je u redu jer jedan drugog tjeraju da se sve više trude, što na kraju ide u korist nama dizajnerima", rekao je Ivica, dok je Billy dodala kako je točno da se kolege međusobno podržavaju te da je rivalstvo među tim dvjema modnim manifestacijama totalna laž.

"Ljepota mog posla je što nakon nekog vremena ne moraš ništa kupovati"

Za reviju je, u užurbanom rasporedu, pronašla vremena i Zrinka Cvitešić. "Nisam bila u shoppingu već jedno dvije godine, a za Berlin je cijeli styling radio Robert Sever. Nazvao me i rekao da me ne pušta u Berlin bez njegove pomoći i ja sam se složila da je to sad nešto malo ozbiljnije i da treba na tome poraditi, a moj je jedini uvjet bio da to budu hrvatski dizajneri", rekla je Zrinka koja je u Berlinu nosila kreacije A´marie, Matije Vuice, Budoira i Roberta Severa, te dodala kako je došla podržati Budoirke da im, kako kaže, barem vrati mali dio usluge, ali i da vidi što se novo radi na modnoj sceni. 

U Zagrebu neće dugo ostati jer film "Na putu" treba predstaviti Europi. "Radi se dalje, ovaj mjesec putujem u Austriju, Belgiju i Dansku. Film "Na putu" je prodan u 19 zemalja i festivala, svuda otvara festivale, tako da ću više biti na putu nego tu, ali eto, lijepo je", dodala je Zrinka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara