Janičina godina za pamćenje: Prvog dana 2019. je rodila, danas je dala otkaz

Janičina godina za pamćenje: Prvog dana 2019. je rodila, danas je dala otkaz
Foto: Igor Soban/PIXSELL

SAD VEĆ bivšoj državnoj tajnici Središnjeg državnog ureda za šport Janici Kostelić 2019. godina zauvijek će biti posebna.

Ne zbog toga što je danas na osobni zahtjev razriješena dužnosti, već po tome što joj se ove godine ispunila velika želja koju nikad nije skrivala - prvog dana ove godine postala je majka. U nekoliko je navrata izjavila da obožava djecu te da se raduje svom djetetu, no da za sve postoji pravo vrijeme. 

Da Janica očekuje bebu, saznalo se krajem listopada prošle godine. Osvajačica tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlata na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju te tri Velika kristalna globusa sa svjetskih skijaških kupova više nije mogla ispod širokih majica skrivati trudnički trbuščić. Vijest je isprva podijelila samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima te ju je nastojala što dulje zadržati tajnom za široku javnost. Svega nekoliko dana prije nego što je javnost doznala za njenu trudnoću rekla je kolegama u Državnom uredu.

Nakon što su domaći mediji izvijestili o njenoj trudnoći, Janica je s njima spremno podijelila još detalja. Tako je otkrila da je za mališana izabrala ime Oskar. Najavila je tada i da će se uskoro udati, ali ime svog odabranika nije željela otkriti.

Sina je rodila na samu Novu godinu, carskim rezom u Petrovoj bolnici.

Mjesec dana nakon poroda objavila je prvu fotografiju sa sinom.

Oduvijek je bila tajnovita oko svog privatnog života, a prije dvije godine za božićnih je blagdana viđena u društvu Zvonimira Barišića, koji ju je u jednom trenu zagrlio. S druge strane, mediji su pisali da je njen izabranik šest godina stariji tjelohranitelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara