Janko Popović Volarić priznao: Jako sam sretan u ljubavi

Janko Popović Volarić priznao: Jako sam sretan u ljubavi
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

NAKON što se na pozornici Supertalenta pojavila lijepa srpska glumica Tijana Pečenić, bivša djevojka Janka Popovića Volarića, pažnja javnosti ponovno je usmjerena na njegov ljubavni život.

On i Tijana prekinuli su 2017. godine, a osim kratke veze s novinarkom, glumac je od tada uspješno skrivao svoj ljubavni život. Brojne su se obožavateljice tješile da je vjerojatno i dalje slobodan, no čini se da su bile u krivu.

"Jako sam sretan i to je baš sve što bih rekao o toj temi", rekao je za Story.

Dodao je da s bivšom suprugom Jelenom Veljačom ima dobar odnos iako se ne čuju redovito, ali poštuju vrijeme koje su proveli zajedno.

"Apsolutno podržavam i nju i sve one koji su dio inicijative #spasime i svih sličnih inicijativa koje se bore protiv bešćutnog i gnusnog zlostavljanja žena, koje je u našem zakonodavstvu još na razini srednjovjekovnog, gdje primjerice silovanje u braku nije silovanje nego eto ‘jedna mala obiteljska razmirica’, te slični užasi koje proživljavaju žene. Društvo ih opetovano zlostavlja, a zlostavljače ne kažnjava rigorozno kako bi trebalo, te ne odgaja nove generacije učeći ih ravnopravnosti i poštovanju svakoga, bio on drukčijih stavova, vjeroispovijesti, spola, spolnih određenja ili podrijetla od njih samih. Kako sam kao dijete i sâm bio svjedok obiteljskog nasilja, vrlo dobro znam kako to može utjecati na dijete i koliko djetinjstvo zbog toga može biti otežano", rekao je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara