Jasmina povraća zbog nominacije, a Danijel najavio svoje vjenčanje

Jasmina povraća zbog nominacije, a Danijel najavio svoje vjenčanje

PORAZ Jasmina još uvijek ne može priznati. Nakon jučerašnjih prijetnji da će, ukoliko ispadne iz Operacije Trijumf otkriti pravu pozadinu cijelog realityja (jer smatra da je kolateralna žrtva), Jasmina od stresa zbog nominacije danas cijeli dan povraća! Drugi nominirani, Danijel, koji se prikazao iznimno nekolegijalan i bahat, također teško podnosi mogućnost da u ponedjeljka leti s Akademije.
 
Jasmina je nakon Gala večeri nervozna te svoju frustraciju prenosi i na druge studente. Sonja je komentirala s Vukašinom da je Jasmina ljuta na njih zbog toga što je nisu spasili, već su svoj glas dali Nikoli Paunoviću, kao i prošli put. Jasminini živci sve su slabiji, tako da je djevojka u jednom trenutku razdražljiva, a u drugom se svađa čak i s ravnateljem Akademije. Pod velikim je stresom, reklo bi se. I ljuta je na sve: organizatore, druge pjevače, žiri. Smatra da je nepravedno da je Milicu "izvukla" koreografija, koja njoj, međutim, nije pomogla. Kasnije je od muke iznervirana Jasmina povraćala, dok su joj Vukašin i Aleksandar zaklanjali lice da se ne vidi na kamerama.

"Nije bitno s kim, ali ženi se kad izađem iz kuće"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel je, pak, suprotnog raspoloženja i veseli se mogućem izlasku iz Akademije. Ravnatelj je studentima rekao kako Danijel nije nominiran zbog loše izvedbe već zbog svoje osobnosti. Danijel je izjavio kako je zadovoljan svojom izvedbom i najavio je skorašnje vjenčanje: ''Kada izađem iz kuće, ženim se, ali nije bitno s kim''. Danijel je još zaključio kako njega ili vole ili mrze, ali on se uvijek obrani kada ga netko napadne. Osim što je dolazak novih ukućana oduševio studente, Danijel smatra da je nova studentica Mika najjači vokal na Akademiji, te da će daleko dogurati. Simpatičnu Milicu i dalje zabrinjava to što joj je žiri rekao da je vokalno najslabija. ''Rekli su mi da imam najslabiji glas, ali da zato imam onaj faktor X!'', komentirala je pomalo razočarano Milica.

T.T.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara