Javila se žena ozlijeđena u nesreći koju je skrivio princ Phillip: "On sve laže"

Javila se žena ozlijeđena u nesreći koju je skrivio princ Phillip: "On sve laže"
Screenshot: YouTube

SUPRUG kraljice Elizabete, 97-godišnji princ Phillip u subotu je skrivio prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije žene. Princ je udario u automobil kojime je upravljala 28-godišnja žena, a u automobilu je bilo njezino dijete i 46-godišnja prijateljica Emma Fairweather koja je odlučila javno progovoriti o okolnostima nesreće.

Britanski princ policiji je rekao da ga je zaslijepilo sunce te da je ozlijeđenim ženama odmah pritekao u pomoć, ali Fairweather tvrdi drugačije. Kaže da je policija odmah stala na stranu princa koji je skrivio nesreću i da od njih nije dobila ni pomoć ni podršku.

"Mi smo sretne što smo preživjele. Princ se uopće nije ispričao, a tog dana sunca uopće nije bilo, dapače, cijeli dan je bilo oblačno", kazala je Emma kojoj se javila kraljica Elizabeta, ali ne osobno.

Emmu je navodno nazvala kraljičina asistentica i bliska prijateljica kako bi u njezino ime izrazila žaljenje zbog nesreće.

Britanski novinari ovih dana se pitaju zašto 97-godišnji princ uopće  vozi automobil kada mu je na raspolaganju  cijela svita vozača i posluge. Dva dana nakon što je izazvao nesreću uhvaćen je kako ponovno vozi bez pojasa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara