Je li Fifa zabrijala: Tko želi nogometnu loptu na cicama?

U VIŠE od stotinu Fifinih trgovina od kolovoza moći će se kupiti donje rublje i kupaći kostimi s nogometnom tematikom. Kreću u modne vode u suradnji s proizvođačem donjeg rublja Triumph, a "zavodljive linije", nadaju se, izazvat će pravu shoppingmaniju. Ukupno pet Fifinih kolekcija "1904", "Editions", "Code", "Essentials" i "Thophy", pojavit će se u prodaji prije početka FIFA World Cupa u Južnoj Africi 2010. godine. Iz Fife kažu kako će kolekcije biti namijenjene za oba spola te se nadaju kako će odjeću, osim nogometnih fanova, nositi i "obični ljudi".

"Apsolutno mi ne pada napamet takvo što nositi. Inače me nogomet ne zanima tako da se definitivno ni u tom smislu ne vidim u donjem rublju s nogometnim loptama. Možda će to nekim djevojkama biti napeto, ali ja se u tome stvarno ne vidim. Zapravo, ne znam uopće koji bih sport izdvojila i iskoristila za temu kupaćih kostima, a kamoli donjeg rublja. Mislim da je tu stvar recesije pa nema što se neće osmisliti kako bi se prodalo", rekla nam je manekenka i voditeljica Korana Gvozdić čije mišljenje dijeli i Alen Macinić koji je bio kratak i jasan: "Nikada to ne bih nosio!"

"Mislim da je ta njihova ideja kao čips"

Pitali smo našeg stilističkog stručnjaka Marka Grubnića kako komentira Fifinu ideju oko ove modne linije i bi li ikada odjenuo slip gaćice s loptom na prednjoj strani. "Svoj glas dajem za udobno pamučno donje rublje, tako da sebe ne vidim u tome. Zapravo, zašto ne bi bila dobra ideja?! Ako takva dva brenda spoje svoje ideje i naprave nešto kvalitetno moglo bi imati dobar odjek. Kao dezen nogometnu tematiku baš i ne volim, jer već imam neku svoju viziju oko donjeg rublja. Mislim da je ta njihova ideja kao čips - prije nogometnog prvenstva stavljaju nogometni logo na sve živo".

Jedina kojoj se ideja jako svidjela je Aleksandra Grdić: "Inače imam fetiš na donje rublje i vatrena sam navijačica Intera te redovito pratim nogomet. Ne znam za ostalo, ali bih definitivno nosila donje rublje i kupaće kostime s Interovim logom", rekla nam je Aleks.

L.V., I.M.L.
Foto: triumph.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara