Je li "zaljubljeni" pogled Jelene Radan već odredio pobjednika showa Hrvatska traži zvijezdu?

Je li "zaljubljeni" pogled Jelene Radan već odredio pobjednika showa Hrvatska traži zvijezdu?

Tekst: I.M.
Foto: Marko Zirdum/RTL

PRVA epizoda druge sezone velikog glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu" bit će prikazana 9. veljače na RTL Televiziji. Gledatelji će prvo imati priliku vidjeti kako je protekla audicija u Splitu te otkriti je li žiri kojeg su činili Tony Cetinski, Goran Lisica Fox i Jelena Radan u gradu pod Marjanom uspio pronaći novu hrvatsku zvijezdu.

Zasad vam tek možemo otkriti da je "Kralj živ", Split ima još jednog Sinišu Vucu, a Jelena Radan je ponovno nekog "očarano i zaljubljeno" gledala kao i Bojana Jambrošića u prvoj sezoni. Bojan je stigao do vrha, a ima li Jelena i ovog puta "proročanske sposobnosti", saznat ćemo u narednim mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje pjevačke sposobnosti je na audiciju došlo pokazati više od 500 Splićana koje je žiri ovog puta slušao u specijalnom ambijentu - Dioklecijanovim podrumima. No, veleban prostor nije na sve djelovao pozitivno pa je tako kandidat iz Tribunja na kraju svoje izvedbe toliko razljutio Tonyja da ga je predsjednik žirija istjerao van! Vjerujte nam na riječ, bahatijeg kandidata Hrvatska još nije vidjela, a izvedbu bi se moglo koristiti kao balkansku parodiju na "Tarzana". I dok je ljutiti mladić trabunjao o tome kako "Tribunj ima očekivanja", vjerujemo kako nitko od njegovih sugrađana nije očekivao ovakav primitivizam i sramoćenje pred kamerama.

"Šarmeri bez pokrića više ne prolaze"

Nekolicina braće i sestara odlučila je zajedno stati pred žiri, ali samo je jedna osoba od svakog para prošla, dok je druga otišla kući plačući. Po prvi puta žiri je dalje pustio i jednog hip-hopera, koji ih je iznenadio svojim tekstovima u kojima govori o sadašnjoj situaciji u zemlji. Također, pojavili su se i neki od kandidata koji su žiri pokušali zadiviti i lani, ali čini se da se povijest ponovila - oni koji su lani prošli prvi krug prošli su i sada, dok oni koji tada nisu zadovoljili kriterije Tonyja, Jelene i Foxa nisu imali sreće ni ovaj put.

"Šarmeri bez pokrića više ne prolaze. Kod nas će proći samouvjerenost i onaj tko ima sluha, nema više gledanja kroz prste! Podignuli smo letvicu i time se ponosimo i moram reći da nećemo biti bezobrazni ali ćemo biti strogi. Mogu svim kandidatima poručiti da se odmah naviknu na bend uživo!", rekao je predsjednik žirija Tony Cetinski o novoj sezoni showa Hrvatska traži zvijezdu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara