Jedina hrvatska pobjednica Eurosonga otkrila što misli o Nini Kraljić i njenoj pjesmi

Jedina hrvatska pobjednica Eurosonga otkrila što misli o Nini Kraljić i njenoj pjesmi

Screenshot: YouTube

DALEKE 1989. godine Emilija Kokić pobijedila je na Eurosongu s grupom Riva pjevajući pjesmu "Rock Me Baby". Ona je prva i zasad jedina pobjednica tog natjecanje iz Hrvatske, a otkrila je i što misli o pjesmi i šansama ovogodišnje predstavnice Nine Kraljić.

"Meni je Ninina pjesma super, Nina mi je super, i voljela bih od svega srca da pobijedi na Eurosongu, iz inata svim negativnim komentarima i razno raznim hajkama koje su se protiv nje dizale u zadnje vrijeme. Naravno, gledat ću Eurosong i držati palčeve na rukama i nogama i navijati za Ninu", rekla je Emilija za Story.

Osvrnula se i na razlike tadašnjeg Eurosonga i današnjeg natjecanja: "Puno je to drugačije izgledalo u prošlom stoljeću nego što danas izgleda. Sada sudjeluje više zemalja, a izvođači se trude iz petnih žila da u tri minute nastupa privuku što više pažnje, koriste se raznim trikovima i Eurosong katkad izgleda kao čista cirkusarija", smatra Emilija.

Sve je to, prema njenom mišljenju, dovelo do toga da Eurosong više nema ono dostojanstvo koje je imao u njeno doba. "Mislim da danas Eurosong ipak ima niži dignitet nego što je to imao prije", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara