Jedino što ću reći je: "Napokon!"

Jedino što ću reći je: "Napokon!"
Foto: Press

TRČI, traži parking, vraćaj se po kišobran u auto. Klasični modus operandi nategnute svakodnevnice koja, da nas i nagradi s dodatna dva sata produžetka, ne bi nam olakšala obavljanje dnevnih zadataka.

Petnaesta po redu. Super. Izborila sam kvalifikacije za "na šalteru kroz pola sata". Toliko mi traje i parking i toliko imam i vremena da stignem izbjeći prometnu gužvu pri povratku kući.

"Dobra kalkulacija", promišljam. Jedanaesta po redu. Dobro je. Red se smanjuje, vremena još imam i sve stignem obaviti. Razmišljam o tome jesam li uzela svu gotovinu koju moram položiti na svoj račun. Zadnji put sam zaboravila, pa sam dva puta morala žuriti u poslovnicu.

"Sorry, ja sam kriv", rečenica koja mi prekida misao i u vidno polje stavlja mlađeg muškarca koji odlazi do bankomata unutar poslovnice. Klimnem glavom i odvraćam pogled, ne bi li provjerila rezultate svog približavanja šalteru na ekranu iznad. Sedma po redu. Korak bliže do šaltera, ne obeshrabrujem se i odlučujem kratiti vrijeme listajući promo letak u banci: "Zaboravi redomat, dođi
na uplatni bankomat", poruka je koju mi moja žuta banka šalje. Znatiželjno primjećujem i uz "aha" trenutak otkrivam kako na bankomat u poslovnici, ljudi uplaćuju novac.

Četvrta po redu. Ta mi informacija više ništa ne znači, dok stojim ispred novog uplatnog RBA bankomata i na svoj kunski račun uplaćujem gotovinu. Za mene više nema čekanja u redu. Jednostavno, pametno i brzo rješenje. Napokon da netko misli i na mene. Dodatno mi to potvrđuje i nova mogućnost bankomata putem koje mogu platiti i ratu kredita za auto i uplatiti si novac na kreditnu karticu. Kao da mi je netko pročitao misli!

Baci pogled na benefite da ne čekaš u redu kao ja:

 Uplati gotovinu na svoj račun, kreditnu karticu ili kredit
 Uplata moguća 24/7 neovisno o radnom vremenu poslovnica
 Uplata odmah vidljiva na računu
 Uplata za poslovne subjekte

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;