Jednim klikom do omiljenog vina

Jednim klikom do omiljenog vina
Foto: Press

BEZ obzira na trenutnu situaciju ne bismo se trebali odreći baš svih užitaka na koje smo navikli, stoga su u vinariji Kutjevo u suradnji s provjerenim distributerima omogućili svim ljubiteljima vrhunske vinske kapljice online dostavu na kućni prag.

Iskoristite priliku i po atraktivnim cijenama kušajte nagrađene linije Vrhunske Graševine, Maximo i de Gotho, a posebno naglašavamo mogućnost narudžbe jednog od najboljih ružičastih vina Hrvatske – Kutjevački Rose premium berbe 2019.

Više informacija o ponudi i dostavi potražite na web stranici https://www.kutjevo.com/hr/ ili na Facebook i Instagram društvenim mrežama vinarije Kutjevo te na web shopu sljedećih distributera:

Vrutak

Konzum 

Wine&More

Vinita 

Metro 

Dobra vina 

 
Vinarija Kutjevo s ponosom najavljuje berbu 2019. Rosé Premium vina.
 
U velikom izboru pjenušavih, bijelih i crvenih vina vinrija Kutjevo s posebnim zadovoljstvom naglašava ružičasto vino Kutjevo Rosé Premium 2019 koje dokazuje kako se i u Hrvatskoj vinska ponuda obogaćuje sve raznovrsnijim i kvalitetnijim ružičastim vinima. Vrhunski vinski stručnjak Saša Špiranec proglasio je baš Kutjevo Rosé Premium berbe 2019. najboljim ružičastim vinom regija Slavonija i Baranja, a s visokih 90 bodova spada u sam vrh najboljih rosé vina Hrvatske.

Rosé Premium 2019 proizveden je po uzoru na provansalska rosé vina, a već na prvi pogled privlači pažnju modernim dizajnom etikete i odabirom atraktivne burgundske boce, a namijenjen je isključivo HoReCa kanalu i specijaliziranim vinskim prodavaonicama. Rosé nježne i zavodljive boje, mirisa ruže i lagane voćne arome jagode i maline, osvježavajućih, dobro ukomponiranih kiselina te bogatog i postojanog okusa otkriva karakter sorti pinot crni i zweigelt.

 Međutim, u vrijeme sve toplijih dana, ovo svestrano vino u gastronomiji možete upariti sa čitavim nizom delicija: hladnim predjelima, salatama, ali i jelima od bijelog mesa, umacima i raznim morskim specijalitetima, a možete ga servirati i kao aperitiv ohlađen po uzoru na bijela vina, između 8-10 °C.

Iako je stekao reputaciju kao "idealno ljetno vino", u svijetu je trend uživanje u rosé vinima tokom čitave godine. Želite li se opustiti i uživati u laganim, svježim vinima, natočite si čašu Kutjevo Rosé Premium 2019 i prepustite se svakom gutljaju. U krugu obitelji, društvu ili sami, bitno da su uz Vas vina provjerene kvalitete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?