Jelena Đoković: U Srbiji se romantizira siromaštvo, ne vjerujem u male plaće

Jelena Đoković: U Srbiji se romantizira siromaštvo, ne vjerujem u male plaće
Foto: Instagram

SUPRUGA Novaka Đokovića Jelena Đoković jučer je govorila na konferenciji Originalni razgovori, koju je organizirala Fondacija Novak Đoković. Tom je prilikom Jelena govorila o plaćama u Srbiji i mnoge razbjesnila izjavom da ne vjeruje u plaće od 300 do 500 eura.

"Pitanje plaća je tabu tema u Srbiji. Kod nas se romantizira siromaštvo i ljudima se poručuje da trebaju biti zadovoljni i kada rade za manje", kaže Đoković.

"U našoj humanitarnoj fondaciji mislim da nitko ne radi za takvu plaću i jako sam sretna zbog toga što ljudi, pored toga što daruju drugima, imaju i svoj život. Ja ne vjerujem u male plaće. Ljudi mi kažu često da sam nerealna, previše optimistična, da sam dijete i ja želim biti to dijete koje je nezadovoljno, koje se žali na te male plaće. Vi, mladi, ste ti koji će to promijeniti. Put će vam biti težak, nažalost, na to ne možemo utjecati", kazala je Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Valentines! In the world where we give so much visibility and space to many crazy and ridiculous things, it sounds like a good idea to have a day to remind us how important LOVE is. It changes vibrations to positive frequency and we do make a conscious effort to be kind and loving, at least for a day! When you feel happy on this day thanks to all the nice gestures, you want to make it last longer... and that’s how love spreads! let’s celebrate LOOOOOVEEEEE always!!! 🤪😍❤️🥰👨‍👩‍👧‍👦🥂 Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mracnih poruka koje kruze oko nas, cesto zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega. I neka ova pozitivna vibracija potraje, i prosiri se sirom sveta! Neznost, paznja, ljubaznost, prastanje... A svima koji slave Svetog Trifuna - srecna slava i puno LJUBAVI ❤️😘🥳🥂

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Komentari ispod svih tekstova u medijima koji su prenijeli njezine izjave su slični.

"Što ona zna o plaćama, od milijuna ne vidi dalje od nosa", pišu bijesni Srbi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara