Jelena Karleuša prodala fotografije na kojima je pozirala trudna i gola

NAKON što su beogradski mediji jučer objavili kako će fotografije gole i trudne turbofolk zvijezde Jelene Karleuše objaviti njemački časopis Bild za koji će pjevačici za to dati honorar od 50 tisuća eura, krenuo je i demantij iste u kojem se ističe kako se te fotografije biti objavljene u srpskom časopisu "Svet" koji je Karleuši dao još nepoznatu svotu novca, no sigurno puno manju nego što se to tvrdilo u prvobitnim vijestima.

"Karleuša se prije nekoliko dana, u svom osmom mjesecu trudnoće, fotografirala 'kao od majke rođena' u jednom beogradskom studiju, a priča da je supruga nogometaša Duška Tošića fotografije prodala za 50 tisuća eura, koliko je, navodno, njemački časopis Bild platio za njihovo objavljivanje na području cijele Europe, predstavlja jednu veliku neistinu. Jelenu je fotografirao Dejan Milićević, a stiling je osmislio njezin kum Darko Kostić. Zna se da takve stvari stranci rade sami i ne otkupljuju studijske fotografije drugih, a pogotovo ne za toliko velik iznos novca. Karleuša se sa Robertom Čobanom, prvim čovjekom "Color Press" grupe u čijem se vlasništvu nalazi i srpski časopis "Svet", dogovorila da u njegovim izdanjima objave fotografije sa njezinog vjenčanja, polugole fotografije na kojima je trudna, te prve slike Jelene i njezine novorođene kćerkice čiji se porod očekuje u rujnu", ispričao je izvor za srpski časopis "Press".

Da je njegova izjava točna, potvrdili su i iz redakcije "Bilda" koji je navodno otkupio spomenute fotografije, a iz kojega tvrde kako nemaju namjeru otkupiti fotke srpske pjevačice. "Naša uređivačka politika nalaže da takve namjere kako nas konkurencija ne bi preduhitrila, a sigurno je da do sada nismo otkupili fotografije niti jedne od srpskih pjevačkih zvijezda i za to joj platili 50 tisuća eura", naveo je u priopćenju njemački časopis "Bild".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara