Jelena na Farmi priznala da je pobacila dok se Stoka odvikavao od droge

MANEKENKA se nakon više od tjedan dana napokon otvorila i Stipi Drvišu ispričala detalje svoje veze s reperom Stokom, koji je donedavno bio na odvikavanju u komuni. "Kad sam vani, šalje mi poruke, a meni se ne da. Dobro da sam tu na Farmi da o svemu razmislim", priznala je i dodala kako je Stoka prilično ljubomoran, a njihovi ih roditelji već vide u braku.

Iako je Stipi Drvišu rekla kako je nedavno imala "težu operaciju na maternici", javna je tajna da je Jelena nedavno pobacila i to dok je Stoka bio na odvikavanju. Hodala je, naime, s riječkim poduzetnikom, a izvanmaternična trudnoća izazvala je komplikacije koje su završile pobačajem. Reperu nije bilo svejedno što je Jelena pred kamerama pričala o njihovoj intimi. "Sve sam vidio i čuo. Povrijedilo me što je otkrila intimu. Tužan sam i bijesan", rekao je medijima i dodao kako je bio uz nju kad je izgubila dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cure protiv Stefany

Iako je Aleksandra Grdić u vrijeđanju Stefany Hohnjec bila daleko najglasnija i najmaštovitija, i druge farmerice bivšu Miss sporta imaju na piku, a njezina fizička građa postala je glavna tema svih šala i pošalica. "Mi možemo za tvoju debelu guzicu prati suđe, a ti ne možeš!", derala se na nju Hana, a ni Yo nije bila previše naklonjena svojoj cimerici. Nakon što joj je Stefany rekla da je pokvarena, Yo je samo doviknula: "Mala, sjaši!".

M.A.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara