Jelena Rozga i Iva Jerković kao seksi mafijašice: Dođe li i vama da postanete gangster?

Foto: Goran Matijašec za ELFS

TIJEKOM nedavno održanog Cro a Portera moglo se vidjeti kako su Elfsi u sklopu svoje nove kolekcije "Mafia Lady" ulogu glavnih mafijašica dodijelili svojoj muzi Jeleni Rozgi i manekenki Ivi Jerković. Seksi raspjevana plavuša i zanosna brineta za ovaj su modni dvojac snimile i kampanju zbog koje je mnogima palo na um da postanu gangsteri - i to samo zato da bi se našli u zagrljaju ovih dviju ljepotica.

"Suradnja s dragim Elfsima za mene je uvijek jedno lijepo druženje. Kroz zajednički rad postali smo dobri prijatelji i odlično je kada možete raditi s ljudima koji u potpunosti razumiju vaš senzibilitet i energiju. Elfsi i ja se najbolje razumijemo i upotpunjujemo i raditi s njima je istinski užitak. Njima u potpunosti vjerujem, tako i ovom pozivu za snimanje kampanje nisam mogla odoljeti. Na snimanju je kao i uvijek vladala vesela i pozitivna atmosfera, ali tako je uvijek kada radite s Elfsima", kazala je Jelena Rozga.

"Jako smo zadovoljni ovom kolekcijom jer pokazuju neku novu ELFS energiju kreativnosti i modnog izražavanja. Reakcije naših kupaca su odlične i to je uistinu najveća nagrada našeg rada. Nadamo se da ćemo i ovom kolekcijom uljepšati ulice, maturalne zabave i druga događanja. Sretni smo da su Jelena i Iva pristale biti dio nove kampanje i na najljepši način ispričale našu priču i dočarale ELFS `Mafia Lady`", poručili su Elfsi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara