Jelena Rozga ležala na Tatjani Jurić

Jelena Rozga ležala na Tatjani Jurić

Foto: Youtube/Press

NAJLUĐI izazov na Narodnom radiju postavila je voditeljica Tatjana Jurić pred Jelenu Rozgu: plank-intervju.

Plank je jedna od popularnih vježbi u kojoj se podlakticama i nožnim prstima oslanja o pod, a stražnjica i tijelo lebde napeto iznad tla. U ovom slučaju Rozgino tijelo je lebdjelo iznad Tatjane Jurić koja je provjeravala koliko dugo Rozga može izdržati u planku.

Rozga je u najčudnijoj pozi za intervju kroz smijeh rekla da nikad nije radila ovakvu budalaštinu. Nije htjela otkriti kad se prvi i zadnji put poljubila s dečkom.

"Neću ti reć", izustila je Jelena i pala na Tatjanu. Obje su prasnule u smijeh. Rozga je na kraju uspjela izdržati 18 sekundi u planku i izazvala sve buduće plank natjecatelje u izazovu Splenkaj me!

Jelena je uoči turneje u Australiji na Narodnom radiju promovirala svoju novu pjesmu Najbolji dan za koju uskoro izlazi spot.

Tatjanu Jurić je zanimalo bi li izabrala isti put da mora sve ispočetka. "Da! Apsolutno da. Radila sam sigurno neke krive stvari u životu i karijeri, ali naučila sam puno na tim greškama", rekla je Jelena.

"Devedesetih je vjerojatno svaka djevojka htjela biti pjevačica Magazina, tako i ja. Ali nisam imala nikog tko je bio u glazbi. Međutim, eto tako su se posložile karte. Kad nešto jako želiš, valjda ti se tako i ostvari", zaključila je Jelena.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara