Jelena Rozga: Ne mogu vidjeti sebe u dugoj haljini, nosit ću je kad se budem udavala

Foto: RTL

MODNI MAČAK ovog je tjedna u svojoj rubrici "Mačak u ormaru" u sklopu RTL-ovog Exkluziv Vikenda, zavirio u tajne ormara Jelene Rozge. Lijepa Splićanka pokazala je neka svoja lošija izdanja iz devedesetih, ali i zajedno s Markom zaključila koliko je sretna sa svojim današnjim stilom i suradnicima. Otkrila je i da se danas više ne može zamisliti u dugačkoj haljini.

"Ni na probe više ne idem prije koncerta, ELFS-i mi mjere znaju. Riskiram ja, sve do jednog puta", kroz smijeh je Jelena ispričala o suradnji s Ivanom i Aleksom, dizajnerskim dvojcem ELFS. Jelena je kroz smijeh ispričala kako Marko ima kosu kao ona te zna njezin glazbeni repertoar, pa je može mijenjati na koncertima. Objasnila je Rozga i svoj nastup na Splitskom festivalu, koji je odradila bez gaćica.

"To je sve zapravo kriva Ivana Kovač. Imala sam krasnu haljinu, a kad sam je obukla, tangice su se vidjele. Ivana mi je rekla neka ih skinem za tih pet minuta, kad mi je haljina ionako dulja nego inače. Neke stvari od prije bi zaboravila. Ne mogu vidjeti sebe u dugoj haljini. Vjerojatno ću je nositi kad se budem udavala, a na to ćete još pričekati", ispričala je Rozga. Modnom mačku ispričala je i kako često mijenja svoje cipele na koncertima, jer ne može uvijek izdržavati u svojim velikim štiklama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara