Jelena Rozga: Nije bilo lako popeti se na binu i vidjeti više konobara nego publike

Foto: Borna Čavrag/Index

JELENA ROZGA sinoć je bila glavna zvijezda Cro A Portera. Naime, u ulozi kraljice maturalne večeri, zatvorila je reviju modnog dvojca ELFS, a sve to uz zvuke svog hita "Bižuterija". Dirnuta Jelena ovih dana prolazi kroz najbolje dane u svojoj karijeri te nam je prokomentirala svoj glazbeni uzlet, ali i ulogu "kraljice estrade", koju su joj mediji prišili.

"U Ciboni će biti spektakl, jedva čekam"

"S ELFS-ima je odlično, oni su dva prekrasna momka koja uživaju u svom poslu. S njima vam nikad nije dosadno. Kad dođem kod njih, uvijek je veselo, uvijek je fora. Imaju predivne haljine i to je najbitniji razlog zbog koje surađujemo. Znaju me nazvati i reći kako imaju novu haljinu. Sada radimo nove haljine za moj koncert u Ciboni i bit će to opet nešto novo naravno. Bit će svega, a pozivam sve čitatelje Indexa da dođu u zagrebačku Cibonu, bit će veliki spektakl. Spremna sam i jedva čekam", otkrila nam je uzbuđena Jelena.

"Nije bilo lako popeti se na binu i vidjeti više konobara nego ljudi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevsku titulu koju joj svi davaju ovih dana, skromno kaže, ne voli. "Nikakve titule, ja bježim od toga. Ja radim ovaj posao petnaest godina i stvarno uživam u svakoj sekundi. Kad sam otišla iz Magazina, bilo je užasno teško. Nije bilo lako popeti se na binu i vidjeti više konobara nego ljudi u publici. To su bili teški trenuci koje sam prolazila sa svojom obitelji. Ta titula meni stvarno nije potrebna, ja sam djevojka iz susjedstva koja se bori sve ove godine. Trudila sam se i trudim se i dalje i nadam se da će sve biti kao što sam ja zamislila u svojoj plavoj glavi", rekla je zgodna Jelena.

"I Andrea će jednom htjeti otići iz Magazina, želim joj uspjeh"

Kada je već spomenula Magazin, upitali smo je što misli o njihovoj pjevačici Andrei Šušnjari. "Koliko će se Andrea zadržati u Magazinu, to je njezina odluka, naravno, nitko je ne tjera iz grupe. Budući da sam ja odlučila da idem iz grupe, a tako je odlučila i Ivana Kovač, tako će i Andrea jednog dana. Pa ja joj želim puno uspjeha", zaključila je Rozga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara