Jelena Urukalo o marihuani: Trava? Tko travu nije probao, Bože moj?

JELENA URUKALO, riječka manekenka koja je jednom prilikom u reality showu Farma rekla kako je ona "jako poznata", onima koji se još uvijek pitaju "gdje je to ona poznata" i tko je Jelena zapravo, odrješito je odgovorila: "Dvanaest godina se bavim manekenstvom, tri godine sam voditeljica na riječkom Kanalu Ri i pobijedila sam na "Story SuperNova Model", rekla je Jelena za Extru. Ono što je šokiralo gledatelje je Jelenino priznanje pred kamerama da je pobacila, kao i da je Stoka, njezin bivši dečko, ovakav ili onakav. Kako mu je bila podrška za vrijeme odvikavanja od kokaina, s kojeg se navodno uopće nije "skinuo" niti nakon izlaska iz komune, Jelena je na pitanje je li ikada probala kakvu drogu rekla: "Travu? Tko travu nije probao, Bože moj. Nikad nisam imala želju za drogama, toga me uvijek bilo strah. Dosta sam čvrsti karakter i nikad si neću to dopustiti".

Što se sudjelovanja u showu Farma tiče, Jelena je nerijetko voljela zaboraviti da su upaljene kamere, što su neki okarakterizirali kao "kratku pamet", a drugi kao "čisto preseravanje i ubiranje glasova gledatelja emocijama".

"Svog bivšeg dečka Stoku, odnosno Marina Ivanovića jako cijenim. Potpuno me razumije, osim toga, ja u showu nisam rekla ništa što on već nije znao. Kad sam došla kući prvo sam sjela za kompjuter i pogledala taj video oko kojega se digla tolika prašina, da se podsjetim što sam pričala. A što se Marina i mene tiče, kod nas dvoje je sve moguće - pa i to da jednog dana opet budemo skupa. Sve smo riješili i dogovorili se da ćemo ići polako, baš onako kako sam mu prije govorila", rekla je Jelena koja je s Marinom već popričala i o njegovoj novoj djevojci s kojom je prohodao dok je Jelena bila u Farmi. "Sad, je li mu to djevojka ili je to samo onako, stvarno ne znam, ali je bio iskren i rekao mi da postoji netko."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povrijedilo me što je otkrila intimu. Tužan sam i bijesan"

Prema njezinim riječima, Jeleni ne smeta njegova veza s novom djevojkom, "jer je već navikla na dobro i loše", pa joj sigurno teško ne pada niti činjenica da je cijela Hrvatska putem Farme doznala kako je Urukalo pobacila. "Nisam zaboravila na kamere nego me to mučilo. Neki me ljudi mogu kriviti zbog toga, ima nas svakakvih. Da Stipe nije bio na farmi, vjerojatno to ne bih ispričala, ali on je osoba koju jako dugo poznajem, koja zna jako puno stvari o meni i imala sam potrebu s nekim popričati o tome. I nije bila riječ o klasičnom abortusu, neželjenoj trudnoći, nego o izvanmaterničnoj." Reperu Stoki, naravno, nije bilo svejedno što je Jelena pred kamerama pričala o njihovoj intimi. "Sve sam vidio i čuo. Povrijedilo me što je otkrila intimu. Tužan sam i bijesan", rekao je medijima i dodao kako je bio uz nju kad je izgubila dijete.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara