Jelena Veljača: Godišnje si mogu priuštiti nekoliko dizajnerskih haljina

IAKO se i dalje deklarira kao glumica, 27-godišnja jelena Veljača priznaje kako je pisanje trenutno puno više veseli, te se, nakon završetka snimanja serije "Che Guevara" neko vrijeme ne namjerava pojavljivati na malim ekranima i u kazalištu. "Ne nedostaje mi gluma  zato što sam se apsolutno pronašla u ovome što radim", rekla je Veljača tjedniku Extra, otkrivajući kako trenutno radi na novom AVA-inom projektu, seriji u nekoliko stotina nastavaka za koju bi se uskoro trebale otimati domaće televizijske kuće.

Govoreći o vlastitoj reputaciji u javnosti, Jelena Veljača osvrnula se na zlobne komentare i negativne reakcije na njezin "lik i djelo", ističući kako je vrlo zatvorena, a najveća prijateljstva koja danas ima sklapala je godinama. "Vjerojatno ta vrsta hladnoće, za koju ne mogu reći da je nemam, odbija ljude. Ali ja od toga ne bježim. Svaka osoba koja sjedne nasuprot mene, koja će sa mnom raditi ili surađivati, imat će o meni, ako ništa drugo, mišljenje da sam profesionalna i odgovorna, što mi je jako bitno, a moj krug prijatelja je dovoljno velik da budem zadovoljna do kraja života. Nemam potrebu svidjeti se svakome", otkriva scenaristica koja je u višemjesečnoj vezi s glumcem Jankom Popovićem Volarićem.

Migrene, nesanice i gubitak težine zbog prvog scenarija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O vezi Veljača ne želi govoriti, ali drage volje progovara o svom životnom stilu - smatra se, naime, pripadnicom "višeg srednjeg ekonomskog sloja ljudi" i dodaje kako njezin život, suprotno dojmu javnosti, ne nalikuje na sapunicu. "Upravo se spremam opteretiti kreditom na idućih 20 godina. Danas si mogu priuštiti dva malo luksuznija putovanja godišnje i nekoliko dizajnerskih haljina, ali činim to zato što obožavam putovanja i modu. Štedim na nekim drugim, manje vidljivim stvarima", otkriva Jelena Veljača.

Priznala je i kako je za vrijeme pisanja scenarija za "Obične ljude" imala problema s prehranom, ali ne, kao što su neki mediji pisali, da bi stala u manje traperice. "Imala sam velike probleme s apetitom, zbog stresa, vlastitih očekivanja i odgovornosti. Mučile su me vrtoglavice,  a s obzirom na to da sam sklona migrenama, tada sam patila od čestih migrenoidnih napadaja. Izgubila sam sedam kilograma, pala sam na nevjerojatnih 47 kg", kaže scenaristica i dodaje kako je danas - sretnija nego ikad.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara