Jelena Veljača trudna ili se jednostavno zapustila otkako se udala?

Jelena Veljača trudna ili se jednostavno zapustila otkako se udala?

Tekst: I.M.
Foto: Milivoj Keber/Cropix; Index

JELENA VELJAČA ili se posve zapustila otkako se udala za glumca Janka Popovića Volarića ili je, što je puno izglednije, trudna. Veljača je dosad bila poznata po svojoj izrazitoj mršavosti, koju je vječito isticala strukiranom odjećom, ali u zadnje je se vrijeme na eventima može vidjeti u širokoj odjeći koja skriva linije njenog tijela. Čini se da je Veljači počeo rasti trbuščić, a na fotografijama sa prošlotjedne premijere predstave "Garaža" u ZKM-u, na koju je odjenula široku crvenu haljinu, vidljivo je da su joj i grudi narasle za broj do dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće je da je Veljača trudna bila još na dan vjenčanja, jer je krajem listopada prošle godine Janko Popović Volarić, kad je nagovijestio skorašnje vjenčanje, rekao i kako su on i Jelena "blizu širenju obitelji".

Podsjetimo, Jelena Veljača i Janko Popović Volarić vjenčali su se 26. prosinca prošle godine. Par se krio pred fotoreporterima kako bi fotografije sa vjenčanja mogao za 100 tisuća kuna prodati jednom tjedniku. Lokacija vjenčanja skrivala se do zadnjeg trena - čak su i uzvanici za mjesto slavlja doznali na dan kad se par ženio. Jelena je na vjenčanju nosila posebno dizajniranu vjenčanicu naručenu iz Londona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara