Jennie Garth vraća se na male ekrane u novim nastavcima "Beverly Hillsa"

JENNIE GARTH, glumica koja se proslavila ulogom Kelly Taylor u hit teen seriji iz 90-ih "Beverly Hills 90210", ponovno će zaigrati ulogu u novim nastavcima te serije, koja se prestala snimati prije osam godina. Jennie je tako prva glumica iz originalne postave serije koja je potvrdila povratak u seriju, a za isto je zainteresirana i Tori Spelling koja je u seriji glumila Kellyjinu najbolju prijateljicu, Donnu Martin.

Dok je Jennie u seriji glumila Kelly, tinejdžerku koja se našla u ljubavnom trokutu između Dylana McKayja (Luke Perry) i Brandona Walsha (Jason Priestly), postala ovisnica o tabletama, bila članica kulta, konzumirala kokain, bila silovana, dobila amneziju i konačno proživjela pobačaj, ovoga će puta glumiti savjetnicu u svojoj bivšoj školi West Beverly High.

Jennie je poslije "Beverly Hillsa" pala u zaborav, a i njena je karijera krenula silaznim putem, pa se tako glumica našla u nekoliko nezapaženih filmova i serija. Njen posljednji projekt je pilot serija "My Best Friend's Girl", a pojavila se i na američkom "Plesu sa zvijezdama". No, unatoč naporima da stvori uspješnu holivudsku karijeru, Jennie će se očito pamtiti samo po jednoj ulozi - onoj spletkarošice Kelly Taylor.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara