Jennifer Aniston ostavila Gerarda Butlera jer ju je varao gdje god je stigao

Jennifer Aniston ostavila Gerarda Butlera jer ju je varao gdje god je stigao

Tekst: B.M.
Foto: JLP

GLUMICA Jennifer Aniston ostavila je Gerarda Butlera nakon kratkotrajne veze, jer ju je šarmantni glumac varao gdje god je stigao. Iako nikad nisu priznali svoju vezu široj javnosti, bilo je jasno da su glumci zajedno. Iako su nedavno proslavili njezin rođendan u Meksiku, uskoro su se tamo vratili kako bi riješili nesuglasice u vezi i pronašli ljubavnu sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mondeno ljetovalište i zgodna Aniston nisu bili dovoljni Butleru, za kojeg tvrde da uopće ne zna što znači riječ vjernost. Pouzdani izvor tvrdi da je sirotu Jen glumac varao na svakom koraku, a ona je očekivala nešto ozbiljniju vezu od njega. Unatoč nedavnim pokušajima da se njihova veza dovede na jednu višu razinu, Škot se ubrzo vratio na stare staze.

Naime, samo dan nakon što su se Gerard i Jennifer vratili iz Meksika, glumac je uhvaćen kako koketira s atraktivnom brinetom ispred poznatog frizerskog salona na Beverly Hillsu. Da stvar bude gora, salon je vlasništvo dobrog prijatelja varane glumice. "Jen je bijesna jer ju je Gerard tako lako izdao. Njegova narav razorila je njihovu vezu, ali i prijateljstvo. Nije joj nepoznato kako je to kad ti netko slomi srce, no ovoga puta povrijeđena je jer Gerard pravi od nje budalu u javnosti. Čini se da Gerard šara kad god je ona odsutna", rekao je povjerljivi izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara