Jennifer Aniston samo je jednom srela Angelinu Jolie, otkriveno što joj je tada rekla

Jennifer Aniston samo je jednom srela Angelinu Jolie, otkriveno što joj je tada rekla
Foto: Guliver Image/Getty Images

JENNIFER ANISTON, glumica koja je osvojila srca gledatelja kao Rachel Green u seriji Prijatelji, samo je jednom srela Angelinu Jolie, kolegicu zbog koje ju je ostavio Brad Pitt.

Iako Aniston rijetko govori o sedam godina mlađoj Angelini, u intervjuu za Vanity Fair 2006. godine odlučila je biti potpuno iskrena.

Jennifer i Brad razveli su se 2005. godine, nakon pet godina braka. Ona je u to vrijeme snimala posljednju sezonu Prijatelja, dok je on s Angelinom snimao Gospodina i gospođu Smith. 

Netom prije početka snimanja filma upoznala je Angelinu. Srele su se na parkiralištu.

"Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti", ispričala je za Vanity Fair.

Želja joj se na njenu žalost ispunila, a Brad i Angelina su se dobro zabavljali do svog razvoda 2015.

Embed from Getty Images

Da su se pojavili problemi u braku između Jennifer i Brada bilo je jasno kad su prestali pratiti jedno drugo na premijere i zabave. Tada su se pravdali radnim obvezama, no nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su ono o čemu se šuškalo te podnijeli papire za razvod.

Godinu dana kasnije Vogue je isto pitanje postavio Angelini. Iako je ranije tvrdila da se nikad nisu upoznale, tad je promijenila priču.

Embed from Getty Images

"Ali... Pitali ste me jesam li ikad upoznala Jennifer i rekla sam ne. Upoznala sam, ali to nije bilo pravo upoznavanje. Prošle smo jedna pored druge, kratko se pozdravile, rukovale. Nije to bilo upoznavanje na kojem smo sjele i popričale", rekla je.

Na pitanje bi li htjela tako upoznati Jennifer odgovorila je: "To bi trebala biti njena odluka, ja bih to podržala."

Taj se susret do danas nije ostvario. S druge strane, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG Jennifer i Brad su se sreli, a njihov susret bio je prilično srdačan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara