Jennifer Aniston u tajnom intervjuu otkrila što zaista misli o Angelini Jolie

Jennifer Aniston u tajnom intervjuu otkrila što zaista misli o Angelini Jolie
Foto: Guliver Image/Getty Images

RAZVOD Jennifer Aniston i Brada Pitta bio je jedan od onih koji se pamte. Brad i Jennifer razveli su se nakon pet godina braka, a odmah po objavi razvoda počelo se šuškati da je za sve kriva Angelina Jolie u koju se Brad zaljubio na setu filma Gospodin i gospođa Smith.

Jennifer Aniston razvod je podnijela damski i nikad nije Angelinu i Brada pljuvala u javnosti. Ipak, nije uvijek bila bez komentara na novu djevojku svog bivšeg muža.

Jedna od takvih prilika dogodila se nakon što je Angelina u intervjuu iz 2007. godine novinarima ispričala da joj je Brad Pitt najveće iznenađenje u životu i da je zbog njega ponovno zavoljela glumu.

"Dok smo snimali film, jedva sam čekala ići na set. Odmah smo se povezali, a kasnije smo shvatili da između nas zaista postoji nešto više", rekla je Angelina koja je navodno Jennifer pozvala da porazgovaraju nasamo.

Jennifer je 2008. godine novinara Voguea zamolila da isključi diktafon i rekla mu da joj je Angelinin poziv nešto najsmješnije što je ikad čula.

"Mnoge stvari koje je rekla u intervjuu ja uopće nisam znala. Da, kao jedva je čekala ići na set zbog Brada. Nije joj to nimalo kul", rekla je Jennifer prije 11 godina.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara