Jennifer Lopez pokazala kako "održava" najpoznatiju svjetsku guzu

IAKO je prije šest mjeseci rodila blizance Maxa i Emmu, Jennifer Lopez već je u akciji te se punom parom priprema za humanitarni triatlon u New Yorku. Želeći izgubiti suvišne kilograme nakupljene nakon poroda, latino zvijezda odlučila se upustiti u projekt koji će je, prema vlastitom priznanju, "natjerati da učini nešto konkretno i ne odustane tako lako". Ponosna na novu odluku, ugostila je američke novinare na svom jutarnjem treningu.

38-godišnja zvijezda zainteresirala se za triatlon kad je bila u osmom mjesecu trudnoće: "Vidjela sam ga na televiziji i odmah me privuklo. Pomislila sam da bih i ja mogla sudjelovati sljedeće godine. I evo me", ponosno je rekla novopečena majka i dodala kako njezina obitelj nije iznenađena novim pothvatom, jer je "oduvijek bila ustrajna i stvari gurala do kraja".

Video izvijanja latino ljepotice možete pogledati ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate početi polako i dati si vremena. Volim izazove i ispitivanje vlastitih granica. Priznajem, plivanje mi je najteže u cijelom procesu, to je ubojica", rekla je Jennifer Lopez koja će se s triatlonom u koštac uhvatiti 14. rujna u Malibuu i tako pomoći u prikupljanju novca za dječju bolnicu u Los Angelesu.

Kako bi što manje bila odvojena od djece, suprug Marc Anthony na imanju joj je napravio teretanu, pa joj društvo često prave šestomjesečni blizanci Max i Emma. "Teško mi je kad sam odvojena od djece. Volim kad smo po cijeli dan zajedno, kad nisam u žurbi i kad mogu gledati kako rastu i žive", kaže Jennifer i dodaje kako prolazi kroz najljepše razdoblje u životu. Prinova ju je, priznaje, inspirirala za novi album, pa će, nakon projekata na španjolskom jeziku i pjesama koje su stvarali najpoznatiji R'n'B producenti, svojim obožavateljima ponuditi nešto novo.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara