Jennifer Lopez svojoj djeci kupila zvečke s dijamantima

VEĆ JE svima poznato da Jennifer Lopez ima prezahtjevne želje, međutim, da u nekim strvarima pretjeruje - pretjeruje!

Naime, za svoje je novorođene blizance, djevojčicu Emmi i dječaka Maxa naručila "terapeuta bojama" da njihovu sobu ofarba u tzv. "zdrave" boje koje će ih smirivati. Osim toga, naručila je čak 600 pamučnih prekrivača iz Egipta, zvečke sa ugraviranim dijamantima te dva ponija.

Dakako, mnogima nije jasno čemu baš 600 prekrivača kada je djetetu najčešće dovoljan samo jedan, zašto dijamanti kada ih klinac lako može pojesti, te čemu poniji jer dijete od mjesec dana definitivno ne može jahati, ili?

Tako je "majstor od zdravih boja" njezinoj djeci sobu ofarbao u mornarsko plavu u kombinaciji sa svjetlo plavom bojom jer te boje navodno utječu na razvoj inteligencije.

Jennifer je za blizance unajmila profesionalnog masera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jennifer je tijekom trudnoće slušala klasičnu glazbu, pa joj je sada pala ideja na pamet postaviti velike zvučnike u dječju sobu gdje im svakodnevno pušta nekog od slavnih kompozitora kako bi se djeca opuštala", rekao je izvor blizak pjevačici.

No, njezinim idejama nema kraja, pa je tako unajmila profesionalnog masera za djecu koji će njihov dom posjećivati jednom do dva puta tjedno, krilo u kojem borave blizanci potpuno je sterilno a cvijeće i darovi koje im donose prijatelji za novorođenčad mora se ostaviti u odvojenoj sobi kako se prostor u kojem borave djeca ne bi kontaminirao.

Jennifer se o svemu raspitivala kod štovatelja scijentologije

Zapravo, sve te sulude Jenniferine ideje ne čude, jer se o svemu vezanom za djecu raspitivala kod Katie Holmes i Toma Cruisea koji su poznati po štovanju scijentologije koja, prema nekim, od čovjeka čini "histeričara u svemu".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara