Jennifer progovorila o tome kako joj je Brad lagao: "Bila sam šokirana"

Jennifer progovorila o tome kako joj je Brad lagao: "Bila sam šokirana"
Foto: Guliver Image/Getty Images

JENNIFER ANISTON priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od Brada Pitta, vidjela slike s odmora na koji je otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio, piše Mirror.

Holivudska glumica okončala je brak s Bradom 7. siječnja 2005. godine kada su dali i zajedničko priopćenje za javnost u kojem su porekli da je razlog za razvod njegova veza s kolegicom iz filma Gospodin i gospođa Smith, Angelinom Jolie. Ipak, samo nekoliko tjedana nakon okončanja braka Pitt je viđen s Angelinom Jolie na raznim egzotičnim destinacijama.

Konačna potvrda njihove veze stigla je u travnju, kada su Brad i Angelina fotografirani zajedno na plaži u luksuznom odmaralištu u Africi. Glumac je čak preuzeo i ulogu oca njenom usvojenom sinu Maddoxu.

Kasnije je Jennifer uplakana dala intervju za jedan časopis u kojem je govorila o propasti svog braka, ali i o tome kako joj je Brad rekao da je ne napušta zbog druge žene. Potom je priznala i da je redovno odlazila ispred svoje kuće na plaži u Malibuu vrištati od bijesa.

"Mogla sam samo ići do vode i vrištati… Ne preglasno. Ne želite da ljudi misle da ste ludi, ali to može biti veoma oslobađajuće", objasnila je.

"Svijet je bio šokiran i ja sam bila šokirana"

Kada su je pitali da prokomentira fotografije Brada i Angeline na zajedničkom odmoru samo nekoliko tjedana nakon njihovog razvoda, rekla je kako je bila potpuno zaslijepljena i vjerovala mu je kada joj je rekao da se među njima ništa nije dogodilo.

"Ono što smo rekli (u zajedničkom priopćenju) bilo je istina, koliko sam ja znala. Pisali smo zajedno, veoma svjesno i osjećali smo se veoma dobro zbog toga. Izašli smo iz veze jednako lijepo kao što smo u nju i ušli", rekla je Jennifer.

Zatim je rekla kako se šokirala kada je vidjela fotografije na kojima su Brad i Angelina sretni zajedno, u luksuznom odmaralištu u Africi u travnju te godine.

"Svijet je bio šokiran i ja sam bila šokirana", rekla je i priznala da je bol kasnije prešla u tugu.

"Ima mnogo faza tuge. To je tužno, nešto je došlo do kraja. To vas potpuno slomi, natjera vas otvoriti se prema svojim osjećajima. Kada pokušavate izbjeći bol, ona samo postaje veća", rekla je dalje Aniston.

Kristin Hahn, izvršna direktorica Pittove produkcijske kuće Plan B, kasnije je za isti časopis progovorila o tome koliko je Jennifer, zapravo, znala o Bradovoj i Angelininoj vezi.

"Jennifer je sumnjala"

Naime, ona je rekla kako je Jennifer imala neke sumnje, ali je povjerovala mužu kada joj je rekao da Angelina nije razlog zbog kojeg traži razvod.

"Ona nije bila naivna. Imala je svoje sumnje, ali joj je Brad rekao da se ne radi o drugoj ženi", rekla je Hahn.

Par je potvrdio kraj svog braka sljedećom izjavom: "Želimo priopćiti da smo se, nakon 7 godina koje smo proveli zajedno, odlučili službeno se razvesti. Zbog onih koji prate ovakve stvari, želimo objasniti da razlog našeg razvoda nije nijedna od priča koje su se pojavile u medijima. Ova odluka je došla nakon mnogo promišljanja."

Na kraju su dodali i: "Sretni smo što ćemo ostati povezani i brižni prijatelji koji gaje veliku ljubav i divljenje jedno prema drugom."

Brad je ubrzo počeo ozbiljnu vezu s Angelinom, usvojio je njenog sina Maddoxa i još dvoje djece, a potom su dobili i troje biološke djece.

Vjenčali su se 2014. godine, a razveli 2018. godine. Brad je sada sam i šuška se da bi se ponovo mogao vratiti svojoj prvoj ženi. Te glasine su počele nakon što je par privukao pažnju svojim prisnim ponašanjem na dodjeli SAG nagrada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara