Jerko Leko: U Ivu sam se zaljubio na prvi pogled!

Jerko Leko: U Ivu sam se zaljubio na prvi pogled!

PRIJE tri mjeseca je jedna od najpoželjnijih domaćih nogometnih zvijezda, Jerko Leko, viđen kako se ljubi s Ivom Šarić u VIP prostoru noćnog kluba Piranha. Otprilike u to vrijeme započeli su svoju ljubavnu vezu, a nedavno je izjavio kako se u Ivu "zaljubio na prvi pogled", piše Stars. Jerko Leko u revijalnom tonu nastavlja hodati s missicama pa je tako ubrzo nakon prekida s Majom Cvjetković, bivšu missicu lako zamijenio lijepom Ivom Šarić, studenticom ekonomije i manekenkom modne agencije Sandra.

"Jerko je bio jako spontan i duhovit"

"Prvi put kad sam ugledao Ivu, bio sam oboren s nogu pa s pravom mogu reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Otada sam pokušavao doći do nje i nakon nekog vremena smo se uspjeli upoznati", za Stars je priznao poželjni nogometaš. Iva Šarić je u početku negirala ikakvu povezanost s nogometnom zvijezdom, međutim, nakon što su svi doznali kako na domaćoj estradnoj pozornici stoji još jedan nogometno-manekenski par, Iva je priznala: "Jerko je bio krajnje spontan, prirodan, vrlo duhovit i vidjela sam da smo po mnogočemu slični. Bio je iskren prema meni, što je ujedno bilo i najvažnije za početak naše veze", rekla je Iva na partyju u klubu Gallery gdje je stigla u društvu svog novog dečka kako bi prisustvovala večeri Stefany Hohnjec. Kako je Leko sam jednom prilikom rekao, kod Ive je najviše pao na njezinu "plemenitost, iskrenost i skromnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jerko Leko ne voli sponzoruše

"Ne patim od toga da budem viđen pa se i ne odlučujem, kao neki, za odlazak na mjesta gdje vrebaju fotografi. Povremeno odemo u kino, no najljepše nam je kad smo doma sami, gledamo televiziju i jedemo hranu koju smo sami skuhali", rekao je Leko za Stars na kojeg se nadovezala Iva: "Ne gledam Jerka kao sportsku zvijezdu, već kao običnog dečka koji mi je osvojio srce". Iva Šarić se jako trudi da ne ostavi dojam sponzoruše koja je s Lekom zbog njegovog bankovnog računa, a prema Lekinim riječima, ni on ne pada na sponzoruše.

"Bilo je slučajeva da mi prilaze sponzoruše, no srećom, jako sam oprezan kod takvih stvari. Budući da sam tradicionalan tip, ne sviđa mi se kad žena sama prilazi muškarcu. Iako se u početku prave divne, sponzoruše uvijek pokušavaju prekriti svoje motive. No, vjerujte, one se ne mogu dugo pretvarati pa ubrzo pokažu svoje lice i svoju glad za novcem", ispričao je poznati nogometaš čija djevojka otkriva kako je pravi romantičar s kojim za vrijeme dok je u Monte Carlu dnevno izmijeni "milijun poruka, tako da uvijek u strahu očekuje novi telefonski račun".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara