Jessica Alba se na tajnoj ceremoniji udala za Casha Warrena

TRUDNA glumica Jessica Alba se ovog ponedjeljka na tajnoj ceremoniji udala za svog 31-godišnjeg dečka i producenta Casha Warrena. Glasnogovornik 27-godišnje ljepotice, Brad Cafarelli, potvrdio je kako se "svečano vjenčanje održalo prije dva dana na Beverly Hillsu, međutim, detalji sa svadbe saznat će se tek kad će supružnici tako odlučiti." 

U pitanju su, naravno, pregovori sa časopisima oko prodaje ekskluzivnih fotografija, a najvjerojatnije će ih otkupiti People i objaviti u svom novom broju. Jedino što je s vjenčanja za sad poznato to je da je Alba nosila plavu vjenčanicu i imala kosu svezanu visoko u rep, te da su na vjenčanju bili prisutni samo njih dvoje.

"Vrijeme je da zaigram najvažniju ulogu u svom životu - ulogu majke i supruge. Još kao klinka sam sanjala o danu kad će me netko zvati mama", rekla je buduća majka Alba.

"Nakon rođenja djeteta napuštam karijeru na duže vrijeme"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jessica i Cash su se upoznali 2005. godine na snimanju filma "Fantastična četvorka" kad je Cash radio kao asistent redatelja. Zaručili su se u prosincu prošle godine kad su doznali da je Jessica trudna. Zvijezda filma "Sin City" je nedavno rekla kako je Warren "njezina srodna duša", te najavila kako će nakon rođenja djeteta zapustiti posao glumice i posvetiti se djetetu, nakon čega se želi se vratiti u glumački svijet, ali u suradnji sa suprugom.

"Voljela bih raditi s Cashom jer je mi se sviđa to što sve u čemu sudjeluje i čemu se posveti na kraju uspije", ponosno je naglasila Alba koja bi svoje prvo dijete trebala roditi sredinom lipnja.

L.V.
Foto: Egotastic!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara