Jessica Alba spriječila Kineskinju da se operira i bude njezina kopija

Tekst: A.M.
Foto:
Shanghai Daily/JLP

POČETKOM godine gotovo svi tabloidi raspisali su se o "ludoj djevojci" iz Kine koja želi da plastični kirurzi od nje naprave kopiju Jessice Albe. Podsjetimo, 21-godišnja Xiaoqing trebala je napraviti niz operacija, sve samo kako bi udovoljila svom bivšem dečku koji je opsjednut lijepom glumicom te ga možda ponovno osvojila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što su se oglasili kirurzi iz Šangaja, ponudivši mladoj djevojci besplatne operacije, u medije je istupila i Jessica Alba te zamolila Xiaoqing da odustane od bolnih zahvata. "Mislim da se nitko ne bi trebao mijenjati zbog takvih razloga. Ako te netko voli, voljet će te bez obzira na sve", poručila je Alba 21-godišnjakinji koja je na kraju ipak odustala od operacije. "Mislim da je odlično to što se Jessica tako brine za mene. Njezine riječi su također odigrale veliku ulogu u mojoj odluci", tvrdi mlada Kineskinja.

Podsjetimo, bivši dečko mlade Kineskinje bio je opsjednut Jessicom Albom - sve je oblijepio njenim fotografijama. Od Xiaoqing je tražio da nosi perike te da se šminka i odijeva poput Albe, a na poznatu je glumicu morala ličiti čak i u krevetu. Za prošli joj je Božić dečko kupio plavu periku u stilu Jessice Albe te zahtijevao da je nosi danonoćno. Dok su šetali gradom, prolaznici su ismijavali Xiaoqing pa je ona odbacila periku i ostale "dodatke" koji su je činili kopijom glumice. Prava Xiaoqing se opsjednutom Kinezu nije svidjela pa ju je istog trena ostavio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara