Jessica Alba sretna jer je bogata, to je za nju dokaz uspjeha

Jessica Alba sretna jer je bogata, to je za nju dokaz uspjeha

Tekst: B.M.
Foto: JLP

LIJEPA glumica Jessica Alba sretna je jer je zaradila mnogo novca u svojoj holivudskoj karijeri, naime, njezin podebljan bankovni račun za nju je dokaz uspjeha. 28-godišnja glumica s karijerom je započela tijekom srednje škole, u kojoj se borila sa vršnjacima koji su je izrugivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavu i novac stekla je ulogama u filmovima kao što su "Sin City" i "Fatastic Four". Alba je priznala da je najbolji dio njezinog uspjeha financijska neovisnost. "Zarađivanje velike količine novca me učinilo sretnom osobom. Nitko mi nije pomogao, do svega što imam došla sam sama", rekla je glumica i otkrila da je i ostatku njezine obitelji financije nisu nikakav problem.

"Moj tata je pokrenuo svoj posao s nekretninama i ide mu zaista jako dobro, moj brat glumi i bavi se manekenstvom te je također stao na svoje noge. Sva djeca koja su zlostavljana od strane svojih vršnjaka, trebala bi shvatiti da mogu preuzeti kontrolu nad svojim životom te tako uspjeti", zaključila je glumica. Nedavno je izjavila da se boji kako bi njezina kćerkica mogla postati zlostavljačica ostale djece kad odraste.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara