Jezičina Mirne Berend opet u akciji: "Marko Grubnić, što je to?"

MIRNA BEREND, voditeljica povratnica sinoć je u showbiz emisiji Red Carpet gostu novinaru, uštogljenom Vedranu Strukaru, dala svoj prvi intervju uoči "velikog" povratka na male ekrane. I posve očekivano popljuvala je situaciju u medijima koju je svojim povratkom, nakon niza godina izbivanja s malih ekrane sad zatekla. "Marko Grubnić, što je to?", krenula je oštro Mirna, valjda želeći odabranim rodom kojim je oslovila našeg Modnog Mačka natuknuti da dotični nije osoba, nego stvar. "Što je to?", ponovila je, a kada joj je Strukar objasnio da je "to" modni stilist, Mirna se začudila: "Ako je osoba koja vam dolazi s nekoliko vrećica iz dućana da vam da kako bi odabrali što vam se sviđa, onda dobro, ako vi to kažete". Ako Strukar kaže, onda je istina, bilo to Mirni jasno ili ne.

Na nišanu Berendice našla se i Vlatka Pokos, Mirnina bivša kolegica. Iako je Mirna nerado priznala da Vlatku ipak više cijeni od poluprostitutki s kojima se trenutno bori za naklonost televizijskih bossova i širokog gledateljstva, da njih dvije imaju išta zajedničkog, baš i nemaju. Osim što je Mirna u ljubavnoj vezi s Dikanovim bivšim odvjetnikom, pravnikom ili bilježnikom, nije nam jasno. "Nikad nisam imala smisla za hodanje po kavama i razgovore o Gucciju, za mene je to gubitak vremena", izjasnila se aludirajući na Pokosičine navike i dodala: "Mene odjeća ne zanima, ja se odijevam tek toliko da ne hodam gola okolo", iako nam ni taj prizor, kad se malo bolje prisjetimo, nije stran.

"Ne želim svojoj djeci biti baka"

A otkrila je Mirna i poneki detalj iz svojeg privatnog života. Iako joj na poslovnom, ali i zdravstvenom planu, dosad baš i nisu cvale ruže, kod Mirnice je ljubav na apsolutnoj visini. Kako smo već spomenuli, u sretnoj je vezi s pravnikom Markom, ali u bračnu luku ne planira uploviti uskoro: "Uvijek govorim da se mi ne ženimo jer se volimo", rekla je, ali i otkrila da su ljubavnici i životni suputnici prije nekoliko godina proživjeli tešku emotivnu (i vrlo privatnu) dramu.

"Imala sam izvanmaterničnu trudnoću i pobacila sam. Nakon toga sam imala tešku operaciju kičme, a tijekom dvogodišnjeg oporavka, sve i da sam mogla, nisam smjela zatrudnjeti. A sada, sada već imam dosta godina i ne želim svojoj vlastitoj djeci biti baka", zaključila je Mirna.

V.V.
Foto: Index
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara