Jo Wood bogatija za najmanje pet milijuna funti nakon razvoda od Ronnieja Wooda

Foto: JLP

RONNIE WOOD i njegova bivša supruga Jo ovih dana završavaju sa svojim razvodom. Nakon 24 godine braka, Jo je dobila pola njegove imovine. Svojim prijateljicama se bivša manekenka pohvalila kako će dobiti milijune funti. Ronnie i Jo dogovorili su se oko svega pa je tako ona dobila pola imovine koju su stekli u braku. Ronnie je zadržao njihovu vilu u Irskoj, a ne sumnjamo da se Jo s time složila.

Naime, upravo tamo je Ronnie prije tri godine odveo svoju 20-godišnju djevojku Ekatarinu Ivanovu. Kada je Jo to saznala, brak je pukao. "Sve će se konačno riješiti u utorak ili srijedu. Ne bi još govorila o tome što ću dobiti. Ronnie je dobio vilu u Irskoj, a sve ostalo smo podijelili. Znači da je sve gotovo. Slobodna sam i sama", izjavila je Jo za britanske medije. Njezin glasnogovornik nije imao što za dodati, već je rekao kako je sve ostalo privatna stvar između Jo i Ronnieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par se upoznao daleke 1978. godine, a brak su sklopili sedam godina poslije. Dobili su dvoje djece, a Jo je odgojila i njegovog sina iz prvog braka, Jamieja. Nakon što su prekinuli, Ronnie joj je galantno prepustio vilu u Londonu, gdje su zajedno živjeli. Ipak, Jo ju je uskoro prodala i preselila se u manji dom, budući da je sama, rekla je, ne treba joj veliki prostor. Ronnie je od raspada braka bio u vezi s Ekatarinom Ivanovom, a kada je ta veza završila, počeo je vezu s Brazilkom Anom Araujo. Pretpostavlja se da je Jo od razvoda teža za oko najmanje pet milijuna funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara