Jodie Foster prekinula četrnaestogodišnju lezbijsku vezu

GLUMICI Jodie Foster trebalo je četrnaest godina da prizna kako je lezbijka i u vezi s filmskom producenticom Cydney Bernard, a samo četiri mjeseca nakon priznanja javnosti o svojoj seksualnoj orijentaciji, Jodie i Cydney su prekinule ljubavnu vezu.

Tek u prosincu prošle godine Foster je priznala kako je lezbijka, iako se o tome već dugo nagađalo zbog njezine indiferentnosti prema muškarcima i odbijanju njihovih poziva na druženje. 45-godišnja glumica svjetskoj javnosti najpoznatija po ulozi u filmu "Kad jaganjci utihnu", ima dva sina Charlesa i Kita, međutim, ime njihova oca nikad nije htjela otkriti.

Cydney je planirala pravno usvojiti Jodieine sinove

"Jodiein prekid s Cydney je šokantan jer su njih dvije tako dugo zajedno da ne pamtim vrijeme kad su bile jedna bez druge. Osim toga, imaju djecu - dvojicu sinova koje je Cydney planirala i pravno usvojiti", rekao je izvor blizak glumici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jodie i 54-godišnja Cydney su se upoznale 1993. godine na snimanju filma "Sommersby". Kad su se zaljubile poklonile su si prstenje iz dućana skupog i poznatog Tiffanyja koje je, na naki način, okrunilo njihovu "vječnu ljubav".

Iako je njihova veza u Hollywoodu već odavno poznata,  sve do dodjele nagrada jednog od najčitanijih filmskih časopisa Hollywood Reportera u Los Angelesu u prosincu prošle godine, glumica i producentica nisu željele ništa otkriti. Jodie Foster nije uspjela ostati hladnokrvna pa je u naletu uzbuđenja zbog nagrade izustila kako "zahvaljuje svojoj prelijepoj Cydney koja je bila uz nju i u dobru i u zlu".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara