John Malkovich: Svadljiv sam jer je nama Hrvatima to u genima

John Malkovich: Svadljiv sam jer je nama Hrvatima to u genima

U RAZGOVORU s Johnom Malkovichem, američkim glumcem hrvatskog podrijetla, novinari australskog lista The Age saznali su da je uzrok njegove poznate svadljivosti činjenica da je po ocu Hrvat.

Intervju s glumcem objavljen je jučer (26. travnja) na web stranicama The Age-a, a Malkovich je odgovarao na raznorazna pitanja, pa tako i na onda o vlastitom odrastanju i odgoju.

"Otac je u mene, ponekad čak i silom, usadio stav da svatko treba raditi ono što želi, kao i da treba raditi dobro jer je to uvijek za njegovo vlastito dobro. Na neki način njegov odgojni stil bio je anti-disciplinski. U mojoj kući nije bilo pravila, niste mogli dobiti zabranu izlaska, nitko vam nije mogao uzeti igračke." - izjavio je John Malkovich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, da u kući neće zavladati potpuna anarhija, pobrinuo se Johnov otac i to - remenom.

"Jedina kazna bila je što bi nas otac povremeno istukao, šakom ili remenom. Moj otac mi je znao potiho reći: Ja to ne bi radio da sam na tvom mjestu. Ja bih to naravno ipak napravio, nakon čega me otac istukao. Mislim da sam najčešće zaslužio sve batine koje sam dobio od oca." - izjavio je John, razmislio desetak sekundi, pa dodao: "Ja svoju djecu ne odgajam tako, i kao posljedica toga oni su dobroćudni. Moj brat i moje tri sestre bili su svadljivi."

"Mislim da smo bili tako svadljivi jer smo po ocu Hrvati. Koji dio identiteta je određen genima, a koji okolinom? Ne znam. Nasilje je dio života, zar ne?" - dodao je holivudski svadljivac hrvatskog podrijetla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara