Josip Šelendić za Valentinovo vodi Malinu na večeru: Nek se slavi, bolje nego da se kuka

Foto: Privatni album Maline Grahek/ Facebook, Dječji sajam

DO VALENTINOVA je još tjedan dana, a brojni poznati polako planiraju kako će razveseliti svoje voljene. Josip Šelendić rekao je u razgovoru za Index kako će Dan zaljubljenih najvjerojatnije provesti na intimnoj večeri sa svojom suprugom, Malinom Grahek. Mladi zagrebački poduzetnik ne smatra da je Valentinovo razvikan blagdan, već kaže da voli kad ljudi nešto slave. "Ne znam još konkretno što ćemo za Valentinovo, vjerojatno ću Malinu odvesti na večericu", rekao nam je dobro raspoloženi Josip koji voli obilježavati Dan zaljubljenih. "Sve je to dobro, samo nek' se slavi, bolje nego da se kuka", smatra.

"Ne razmišljamo još o drugoj bebi"

Nada se da će ga supruga, s kojom je po drugi put, u rujnu prošle godine imao svadbu, vjerojatno iznenaditi s nečim za Valentinovo, ali ne zna s čim. "Možda planira nešto, nismo o tome baš puno razmišljali", kaže nam poduzetnik zagonetno se smješkajući. Par je prije osam mjeseci dobio svoje prvo dijete, malenog Luku oko kojeg se oboje jednako angažiraju, ali se pritom nisu odrekli niti zabave. "Super se snalazimo kao roditelji, angažiramo se jednako i ja i Malina i zbilja joj ide super", rekao nam je mladi tata koji je u prijašnjem razgovoru za Index istaknuo kako od prvog dana svom sinu mijenja pelene. Na pitanje o drugom djetetu, odlučno kaže kako ga još ne planiraju, već se žele posvetiti osmomjesečnom Luki. "Ne razmišljamo još o drugoj bebi, neka ova malo poraste pa ćemo vidjeti", kaže Šelendić.

S društvom otputovali na skijanje u Italiju

Uz svu brigu oko djeteta i obiteljskog posla, Josip i Malina stignu se odmoriti te posvetiti jedno drugom. Mladi poduzetnik nam je rekao kako su nedavno otputovali na skijanje s prijateljima, bez djeteta i odlično se proveli. "Bili smo Malina i ja solo s društvom u Italiji i jako nam je lijepo bilo. Vrijeme je bilo lijepo, poslužilo nas je i malo smo se odmorili", izjavio je Josip Šelendić za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara