Joško Vlašić: Blanka je bila na operaciji kod Glumičića zbog devijacije septuma

Joško Vlašić: Blanka je bila na operaciji kod Glumičića zbog devijacije septuma

U SKLOPU priprema za početak trenažnog procesa za sljedeću sezonu Blanka Vlašić je operirala devijaciju septuma nosa koji joj je otežavao disanje te je povećavao smetnje u predjelu sinusa glave. Operaciju je uspješno napravio dr. Siniša Glumičić , koji je zadovoljan postoperativnim stanjem. Već dva sata nakon operacije Blanka je napustila kliniku. U novim okolnostima Blankin trenažni proces će se moći podići na višu razinu, te skratiti periodi oporavka", rekao nam je Blankin otac Joško Vlašič.

Nakon završetka uspješne sezone, najbolja hrvatska atletičarka se u pauzi prije početka novih natjecanja odlučila za operaciju koja joj je, očito, bila prijeko potrebna. Svoje je zdravstvene probleme odlučila riješiti operativnim putem kod najpoznatijeg i najrazvikanijeg hrvatskog estetskog kirurga Siniše Glumičića koji se u medijima često provlačio zbog optužbi da nije stručan za neke zahvate na pacijentima, poput liposukcije, jer su mu specijalnost kirurgija lica i čeljusti, a prozivalo ga se i za utaju poreza. 

Dva sata nakon operacije Blanka je napustila kliniku

Naime, zbog neplaćanja poreza protiv Glumičića je 2004. godine podnesena prekršajna prijava, dok je kaznena prijava koju je zbog zloporabe ovlasti 2005. godine podnijela njegova bivša pacijentica Mirjana Hrgarek odbačena jer se "ne može sa sigurnošću utvrditi da je Glumičić to radio svjesno". Najjednostavnije operacije Siniša Glumičić svojim pacijentima naplaćuje od 5.200 do 23.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, operaciji nosa u travnju ove godine podvrgla se i skijašica Ana Jelušić zbog devijacije septuma i zadebljanja hrskavice u nosu koji joj je smetao pri disanju, a zahvatom je, prema riječima njezinog trenera Zorana Sobola, ublažila i napadaje astme koji su kod nje znali biti prilično neugodni. Prošle se godine na operacijskom stolu zbog istih problema s nosom i disanjem našao i Mirko Filipović.

K.H.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara