Joss Stone filmsku karijeru počela lezbijskim poljupcem

JOSS STONE, engleska soul i r'n'b pjevačica i povremeno glumica, u svom novom filmu strasno se i na radost obožavatelja poljubila sa svojom kolegicom. Pjevačica, dobitnica dvije Brit nagrade, prvi se put okušala u glumi ulogom Angele u filmu Eragon, no njezino pojavljivanje na velikom platnu nije prošlo pretjerano zapaženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Joss je prethodno najavila kako će njezin "prvi pravi film" sadržavati scenu strasnog poljupca s drugom glumicom, a pjevačica je svoje obećanje ispunila u romantičnoj komediji "Snappers" koja se trenutno snima na nekoliko lokacija u Britaniji. Joss u filmu tumači slavnu glumicu koja svoj privatni život nastoji sakriti od objektiva paparazza koji je neprestano prate. "Ovaj mi je film predstavljao veliki izazov. U njemu ima nekoliko detalja za koje smatram kako će proširiti obzore i baciti sasvim novi pogled po pitanju nekoliko tema i to me jako uzbuđuje. Također mogu potvrditi da lik kojeg u filmu tumačim dijeli francuski poljubac s jednom osobom, ali nju ne igra muški glumac", ispričala je Joss uoči snimanja filma.

Osim što u njemu glumi, 20-godišnja pjevačica priprema i nekoliko pjesama za soundtrack ovoga filma. "Pozvala sam nekoliko svojih suradnika iz Amerike s kojima ću naredna tri mjeseca snimati pjesme za soundtrack. Pjesme sam već počela pisati. Često zaspem sa olovkom i papirom, pa se naglo ustanem u sred noći i "navalim" na pisanje novih pjesama. To mi je zabavno, potpuno sam predana ovom projektu", rekla je Joss. Premijera filma najavljena je za rujan ove godine, a u njemu će se pojaviti i glumica Caroline Quentin.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara