Jude Law pred rastavom

ENGLESKI glumac koji se proslavio u filmovima "Talented Mr.Ripley" i "Road To Perdition" pri kraju je svog braka s glumicom Sadie Frost koja mu je rodila troje djece.

Nesuglasice su počele kada su tabloidi pisali o Judeovoj vezi s Nicole Kidman prilikom snimanja filma "Cold Mountain", pa njegova supruga nije povjerovala njihovoj verziji kako su samo "dobri prijatelji".

Nakon rastave od Toma Cruisea publika i mediji sažalili su se nad australskom glumicom pa je ni tabloidi nisu proglasili raskalašenom raspuštenicom iako su redovno izvještavali o njenim navodnim seksi izletima s "Gladijatorom" Russellom Croweom, te pjevačima Robbiem Williamsom i Lennyem Kravitzem.

Nakon što je Sadie otjerala muža iz kuće podnijela je zahtjev za rastavu, a novinarima je objasnila kako ona i suprug žele da to prođe što bezbolnije kako im djeca ne bi patila.

Čini se da Jude to baš nije lako prihvatio pa je nedavno iza ponoći u pripitom stanju vikao pred njenom kućom da unutra sigurno skriva ljubavnika i probudio susjede u okolini. Stigla je i policija, ali stvar se smirila nakon razgovora bez ponošenja prijave.

Zanimljivo je da su mu njegovi roditelji usadili ljubav prema "Beatlesima", prema čijoj pjesmi "Hey Jude" je dobio ime, a na lijevoj ruci istetovirao je dio teksta njihove pjesme "Sexy Sadie" što je posvetio supruzi u vrijeme njihove najveće ljubavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara