Jura Gašparac: Dikane, Vlatka nije tako crna, a ti nisi tako bijel!

"LOVAC na antikvitete" i "cigan u duši", Jura Gašparac, neslavno je završio svoju dvotjednu farmersku karijeru, napustivši Farmu nakon što je izgubio u dvoboju znanja od manekenke Aleksandre Grdić. Što se nastupa u Farmi tiče, najviše je ostao zapamćen po vedrom duhu, dobrom raspoloženju i svađi s Dvinom Meler. Trenutak kad je Dvinu optužio da je dvolična, Jura objašnjava kako se "najviše ljuti sam na sebe upravo zato što je puknuo na nju, no ona je divna osoba". Naime, Juru je naljutila činjenica da je Dvina "padala u zagrljaj Slađi dok je izlazila iz Farme, da bi nakon toga navalila na njega".

Cijela situacija s Dvinom Meler je najviše šokirala i naljutila Jurinu djevojku Ellu Svilan Svalinu koja mu je rekla kako se mora javno ispričati svim ženama isto kao i Dvini, te "iznos koji je osvojio u Farmi pokloniti udruzi B.a.b.e. inače mu neće dati niti svog psa šetati".

"Rado, ali ja bih njoj rekao ovako - draga moja Ella, ima jako puno fizički i psihički zlostavljanih muškaraca. Psihički više nego fizički, te je jako teško dokazati išta od svega toga. Tako da bih ja polovicu honorara kojeg sam dobio radije poklonio udruzi za zlostavljane i samohrane očeve", Elli je odgovorio Jura koji je pritom naglasio kako u Farmi favorizira Aleksandru Grdić koja je obećala kako će u slučaju pobjede cijeli iznos, odnosno pola milijuna kuna, donirati za djecu u Nazorovoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodno vrijeme krati uz mađarske porniće

"Najviše od svih tamo mi se svidjela Slađa jer nije licemjerna i neodoljivo me podsjeća na Žuži Jelinek. Obje te dame ruše lažni građanski moral, a Slađu cijenim jer svoj performance ne bi mogla izvoditi da nema prirodnu inteligenciju i hrabrost kao Žuži", rekao je 41-godišnji Jura kojem su u životu idoli Marija Tereza, papa Ivan Pavao II., Josip Broz Tito, Žuži Jelinek, Vedrana Rudan, Miljenko Smoje, Severina i "kraljica Novalje" Sandra Dabo. U slobodno vrijeme Jura ističe kako voli posjetiti kazalište, kino i moderne galerije, a kad je "potpuno slobodan" vrijeme provodi "uz dobre mađarske porniće koji imaju takvu scenografiju da bi se posramili i najveći svjetski teatri". Iako se bavi antikvitetima, ni aktualni tračevi mu nisu strani, pa nam je, zamoljen da prokomentira događanja na društvenoj sceni, k'o iz topa ispalio: "Dikane, Vlatka nije tako crna, a ti nisi tako bijel!".

Tekst: Lana Vukičević
Foto: Nova TV
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara