Jura Stublić uzeo honorar od Srba, a nije se pojavio na dogovorenom koncertu

Tekst: A.M.
Foto: Index

NEKADAŠNJI frontman popularne grupe Film, Jura Stublić, u subotu je trebao održati koncert u Novom Bečaju, na Velikogospojinskim danima, ali zbog nevremena organizatori su njegov nastup prebacili za posljednji dan četverodnevne manifestacije koji je bio u nedjelju.

Jura se nije pojavio na pozornici, a kako tvrdi predsjednik općine Novi Bečej, Milivoj Vrebalov, uzeo je honorar i prevario organizatore, ali i publiku koja je željno očekivala nastup bivše jugoslavenske zvijezde.

Na četverodnevnoj manifestaciji nastupao je Haris Džinović, Vlado Georgiev i Neno Belan

Kako prenosi srpski Blic, razlog zbog kojeg se Jura nije pojavio na dogovorenom koncertu još uvijek nije poznat jer pjevač nije odgovarao na pozive novinar. Na manifestaciji, koja je trajala od 27. do 30. kolovoza, nastupao je Haris Džinović, Vlado Georgiev, Neno Belan te nekoliko manje poznatih bendova i pjevača s prostora bivše Jugoslavije.

Unatoč prekršenom dogovoru sa Stublićem, glavni organizator Velikogospojinskih dana, Milivoj Vrebalov, zadovoljan je cjelokupnom manifestacijom koju je posjetilo preko sto tisuća ljudi te humanitarnom akcijom "Pogodite predsjednika" pomoću koje će sav prikupljen novac biti doniran djeci s posebnim potrebama te za financiranje obnove dvorca Hertelendi u Boraču.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara