Justin Bieber postaje Oliver Twist: Bio sam siromašan, nisam imao krevet ni hrane u hladnjaku

Foto: AFP

JUSTIN BIEBER žarko želi glumiti Olivera Twista u remakeu klasika iz 1968. godine. Mladi pjevač misli kako bi bio odličan u toj ulozi jer je i sam proživio teško djetinjstvo s majkom bivšom narkomankom. Iako sada zarađuje gomile novca te se njegovo bogatstvo procjenjuje ne oko 60 milijuna funta, Justin je kao maleni dječak bio jako siromašan. Odrastao je u podrumskom stančiću u Kanadi.

"To je mjesto bilo stvarno prljavo. Po cijelom smo stanu imali klopke za miševe, a ja nisam imao pravi krevet, već neki stari kauč na razvlačenje. U hladnjaku nikada nije bilo hrane, osim možda tek pokojeg komadića ili tjestenine sa sirom. Mislim da bih bio odličan Oliver Twist", rekao je Justin, koji bi za tu ulogu ustvari bio sedam godina prestar. Unatoč tome, on bi bio odličan izbor jer ima nevjerojatno puno fanova, što bi filmu zajamčilo uspjeh.

Justin već ima iskustava sa snimanjem i glumom. Nedavno je igrao gostujuću ulogu u kriminalističkoj seriji "CSI", ali kaže kako bi mu vjerojatno najveći problem bio britanski naglasak. "Pomalo ga mogu skinuti, ali nije baš odličan. Ponekad kada pokušam zvučim kao da sam iz Australije", kaže Justin.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara