Justin Timberlake želi ogledalo iznad kreveta u londonskom hotelu

IAKO su donedavno neobični zahtjevi upućenih hotelima bili "specijalitet" ženskih pop-diva kao što su Mariah Carey i Jennifer Lopez, razmaženim se pjevačicama pridružio i Justin Timberlake koji u svojoj sobi želi veliko ogledalo iznad kreveta.

Justin slijedećeg mjeseca stiže u Veliku Britaniju, gdje će održati seriju koncerata, a unaprijed je rezervirao apartmane u nekoliko londonskih hotela, od kojih je jedan prestižni "Mandarin Oriental", u kojem je Timberlake rezervirao cijeli kat.

Na popisu Justinovih zahtjeva našli su se američki slatkiši - Hershey čokoladice, privatna teretana, skupi stereo sustav za održavanje cjelonoćnih tuluma, kao i ogromno ogledalo koje bi trebalo biti smješteno iznad pjevačevog kreveta, javlja britanski tabloid The Sun.

Justinov sigurnosni tim od direktora hotela izričito je zatražio da se nitko od osoblja hotela ne obraća direktno pjevaču, već nekome iz njegove brojne pratnje.

Ipak, ma koliko god da vam se razmažen čini Justin Timberlake, još uvijek je daleko iza Jennifer Lopez, koja je pri jednom boravku u Londonu tražila da se njezin apartman oliči njezinom omiljenom bojom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara