Justinu američki tinejdžeri dodijelili nagradu za životno djelo

Justinu američki tinejdžeri dodijelili nagradu za životno djelo

AKO je suditi po broju nagrada na jučer održanoj dodjeli Teen Choice Awards, film "Pirati s Kariba" i Justin Timberlake pravi su tinejdžerski fenomeni u SAD-u. Spomenuti kino hit osvojio je čak sedam nagrada, dok je Justin doma otišao s njih pet, a pripala mu je i nagrada "Ultimate Choice award" - tinejdžerski ekvivalent nagrade za životno djelo.

Novi nastavak "Pirata s Kariba" oduševio je američke tinejdžere, koji su mu, nakon višemjesečnog glasanja, dodijelili četiri Teen Choice Awards, a njih tri pripale su glumcima Johnnyju Deppu, Keiri Knightley i Billu Nighyju. Nagradu za najbolju "filmsku kemiju" dobili su Will Smith i njegov sin Jaden, za uloge u filmu "Pursuit of Happyness", a najpopularnijim glumcima proglašeni su Jessica Alba i Zac Efron, sve popularniji američki glumac koji je publiku oduševio ulogom u filmu "High School Musical 2".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glazbenom dijelu programa trijumfirao je Justin Timberlake, osvojivši čak pet nagrada, među kojima je i svojevrsno priznanje za životno djelo. Fergie je osvojila nagradu u kategoriji najbolje pjevačice, a Rihanna je proglašena najboljim r'n'b izvođačem. Nagrade su osvojili i Avril Lavigne, Hilary Duff, Timbaland i drugi.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara