Jutrošnja objava Doris Pinčić otkriva kako se ona nosi s razvodom: Toliko ljepote...

Jutrošnja objava Doris Pinčić otkriva kako se ona nosi s razvodom: Toliko ljepote...
Foto: Instagram

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA objavila je fotografiju s djecom i opisom otkrila da je veoma pozitivna.

"Toliko ljepote di god se okreneš. Uživajte u vikendu", napisala je Doris te tako pokazala da je i dalje vedrog duha, unatoč razvodu koji je trenutno glavna showbizz tema u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hr trebalo pisati i pričati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", objavili su oboje ranije na svojim Instagram profilima, a nedugo nakon toga na Instagramu se pojavila snimka druženja Borisa s crnokosom prijateljicom Marijom.

Njihovi zajednički prijatelji tvrde da više ne dijele ni istu adresu u Velikoj Mlaki pokraj Zagreba, gdje su lani kupili kuću bez kredita koja se oglašavala za 1,4 milijuna kuna, a čini se da Boris više nije ni dio njihove zajedničke tvrtke DPR

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara