Kad je vidjela što se sprema na njenoj svadbi, mladenka potpuno poludjela

Kad je vidjela što se sprema na njenoj svadbi, mladenka potpuno poludjela
Ilustracija: Instagram (Na fotografiji nije osoba iz teksta)

OSIM nošenja bijele haljine, najgora stvar koju možete učiniti na tuđoj svadbi je zaprositi nekoga, piše The Sun.

Ipak, čini se da je jedan momak odlučio ignorirati ovo nepisano pravilo, pa je uzeo mikrofon tijekom svadbene ceremonije rođakinje svoje djevojke i započeo prosidbu.

Dijeleći svoje iskustvo na Redditu, mladenka (koja je ovog čovjeka vidjela samo jednom u životu) rekla je kako je vidjela kamo taj govor vodi i spriječila momka nastaviti.

Opisujući svoje "ne naročito veliko" vjenčanje ona je napisala:

"Moja rođakinja (s očuhove strane, nismo baš toliko bliske) i njen dečko u tom trenutku nisu hodali ni šest mjeseci. Vidjela sam tog momka jednom prije svog vjenčanja i nikada se nije pojavljivao ni na kakvim obiteljskim okupljanjima. Svi smo se lijepo zabavljali na mom vjenčanju, suprug i ja smo čavrljali s gostima dok su drugi plesali", počinje ispovijest mladenke.

Sve je otišlo u drugom smjeru kada je dečko njene rođakinje uzeo mikrofon, otišao do sredine plesnog podija i zamolio sve za pozornost.

Vidjevši kamo ide njegov govor, mladenka je doletjela pred njega i rekla mu:

"Ne, nitko se neće zaručiti na moj poseban dan, posebno ne tijekom prijema. Možete se zaručiti kasnije, tijekom večeri, ali sada ne. Ovo je moj dan. Hvala na razumijevanju."

Međutim, umjesto da se solidariziraju s mladenkom koja nije htjela da joj netko drugi krade njen dan, rođakinja i teta su bile ogorčene ovim postupkom.

"Moja rođakinja se počela duriti, a njena majka me nazvala pravim derištem", objašnjava mladenka.

Naravno, obitelj mladenkinog očuha je ovo smatrala neprimjerenim i nastao je veliki razdor među obiteljima.

Čak i kada ju je njena baka zamolila da još malo razmisli i dopusti da se njena rođakinja zaruči, mladenka na to nije pristala.

Nakon svega ne čudi što je poslije uslijedilo veoma neugodno druženje za Božić kada je, tvrdi mladenka, obitelj njenog očuha ignorirala njenog muža i nju.

Da stvar bude još gora, ova rođakinja je objavila da će se njeno vjenčanje održati točno na mladenkinu godišnjicu braka 21. rujna 2020. godine.

"Bijesna sam i uopće ne planiram ići. To je moja godišnjica braka", napisala je mladenka.

"Moja rođakinja tvrdi kako su se izabrali vjenčati na njihovu prvu godišnjicu zaruka. Bez obzira na pravi razlog, veoma sam uznemirena. Naravno, moja baka je veoma uzbuđena", dodaje.

Njena priča izazvala je lavinu komentara. Neki su podržavali mladenku ističući kako je njena rođakinja nepristojna i radi joj to u inat, dok su drugi smatrali da je trebala dopustiti momku zaprositi djevojku, jer "ne može ona zapovijedati podijem".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara