Kaka protiv prostitucije: Pravi muškarci ne kupuju djevojke!

Tekst: K.Z.
Foto: kakafans.net

BRAZILSKI nogometni reprezentativac Kaka pridružio se kampanji holivudskog glumca Ashtona Kutchera u borbi protiv prostitucije. Kutcher je već neko vrijeme angažiran u skretanju pozornosti javnosti na problem prostitucije prisutan svigdje u svijetu, posebno u Južnoj Africi, a njegovoj se kampanji već ranije pridružila i Demi Moore.

Niti slavni nogometaš nije previše razmišljao već je objeručke prihvatio Kutcherov poziv, a Kaka je time još jednom potvrdio imidž dobrog dečka i velikog vjernika, što je nebrojeno puta dokazao i na nogometnom terenu obraćajući se Bogu tijekom i uoči utakmica.

Kaka se fotografirao za Kutcherovu kampanju u vlastitom, naopako okrenutom dresu, a u ruci je držao transparent kampanje s natpisom "Pravi muškarci ne kupuju djevojke!" Fotografiju je objavio i na svom Twitter profilu, što su pozdravili njegovi brojni fanovi. Brazilca je s holivudskom zvijezdom upoznala kći dopredsjednika Milana Adriana Gallianija, a u kontaktu su ostali putem e-maila i Twittera.Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara